Gouden make-up look met winged eyeliner

Yes, er staat eindelijk weer een beauty video voor je klaar. Voor deze video ging ik aan de slag met het Zoeva metallic stones palette. Dit palette kocht ik vorig jaar in januari en sindsdien heb ik het palette veel te weinig gebruikt. Deze week trok ik het palette weer eens uit de kast en was ik opslag verliefd op de gouden oogschaduw in het palette. Het is een frisse gouden tint, waardoor je elke look een mooi fris tintje kan geven. En ik kwam dus uit op een gouden make-up look met winged eyeliner.

gouden make-up look met winged eyeliner

Tevens maakte ik de laatste maanden ook weinig gebruik van eyeliner. De juiste eyeliner vinden voor mijn droge huid is namelijk best lastig. De huid van mijn oogleden is namelijk vaak een beetje bobbelig waardoor een strakke lijn trekken lastig is. Ik heb dus echt een penseeltje nodig wat heel dun is. In de onderstaande video test ik daarom de Masterpiece eyeliner van Max Factor en ik ben erg blij met het resultaat.

En nu is het tijd om lekker te tutten, let’s go!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor meer beauty video’s, thanks!

 
zoeva metallic stones palette

gouden makeup look

winged eyeliner

kate moss nude lipstick 42

kylie jenner lips

winged eyeliner

gouden oogschaduw

mac vanilla eyeshadow

urban decay cover eyeshadow

gouden make-up look

max factor masterpiece eyeliner

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Maritte

  Hahaha! Ik volg je pas sinds een tijdje maar ik vind jou vaak zo grappig in je filmpjes! Leuk filmpje weer en mooie look. Het enige waar ik me een beetje aan stoor is als ik naar een filmpje van je kijk is dat je soms wel recht het beeld in kijkt maar vaak ook niet. Misschien kun je hier wat mee 😉 Ik kijk uit naar je verder looks, ik persoonlijk vind het altijd heel mooi als mensen felle kleuren blauw of groen in hun looks verwerken. Maar ik hou dan ook echt van felle en opvallende kleuren 🙂

  • Kaya-Quintana
   Maritte

   Bedankt voor je handige feedback, ik ga er mee aan de slag 😀

 • Saimah

  Super goed ik vind je 1 van de beste… Blogger.
  Makeup op.zetten kan je ook super goed

  • Kaya-Quintana
   Saimah

   Ah, thanks sweetie!