YSL, Ted Baker, Dior en Mason Pearson shoplog

Soms is het heerlijk om even te shoppen. Deze week had ik daar dan ook gelukkig even de tijd voor. Tevens kreeg ik ook nog een heel mooie haarborstel via haarshop.nl van Mason Pearson. Nope, mijn week kan niet meer stuk. Uiteraard wil ik even met je delen wat ik bij elkaar heb geshopt. Omdat mijn huid heel onrustig is door eczeem wilde ik liever geen haul video maken, vandaar deze keer een haul in foto’s.

shoplog kaya-quintana

ted baker make-up bag

Laat ik starten met mijn nieuwe make-up tasje van Ted Baker. Al maanden aas ik op een make-up tasje van Ted Baker maar ik vind ze erg duur. Dat vind ik nog steeds maar ik had deze maand veel gewerkt en dus veel geld over. Vandaar dat ik nu eindelijk een make-up tasje van Ted Baker heb gekocht. Ted Baker heeft de mooiste printjes maar deze onderstaande versie met strikje vind ik helemaal geweldig.

ted baker make-up bag 2014

ted baker make-up tasje

Zo kan ik eindelijk alle make-up producten die los in mijn tas zwerven eens netjes opbergen. Over make-up gesproken, ik heb twee nieuwe lipsticks en een nieuwe foundation. Ik koos weer twee lipsticks van Dior Diorific collectie. Deze keer nam ik de kleur Liz en Diorella mee. Uiteraard zal ik van deze twee lipsticks een swatch artikel maken. Deze lipsticks zijn namelijk echt heel, heel, heel goed!

ted baker mason pearson dior ysl

mason pearson pocket brush

Ik kocht ook nog de Touche Γ©clat foundation van YSL. Ik heb er namelijk heel goede reviews over gelezen en mijn eerste indruk is ook heel goed. Deze foundation doet het erg goed op mijn mega droge huid. Dat is erg belangrijk voor mij want mijn huid is heel erg droog en schilfert snel. Een foundation die mooi fris blijft overkomen en mijn huid niet uitdroogt. Deze foundation blijft ook mooi glowy overkomen, yeah!

diorific lipsticks

touche eclat foundation

Als laatste kreeg ik de mini Mason Pearson borstel. Ik heb nog nooit zo’n dure haarborstel gehad dus ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig. Zal deze borstel het geld waard zijn of is een borstel van de drogisterij even goed? Ik ga het natuurlijk testen voordat ik er bij neer val en een review zal uiteraard volgen. Ik hoor namelijk allemaal goede verhalen over deze borstel en hopelijk komt de mijne er bij.

Toen was ik alweer aan het einde van mijn shoplog,

Kaya-Quintana

P.S. Meer shoplogs zien? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Sheling

  Wat balen van je huid zeg πŸ™
  Hopelijk is dat snel weer beter πŸ™‚
  Leuke shoplog ik vind die lippenstift en echt mooi ^^

 • Beautydagboek

  Vervelend dat je zo’n last hebt van eczeem, ik heb er ook last van dus ik weet wat je voelt! Ik ben ook helemaal dol op de Ted baker tasje, maar vooralsnog iets te duur πŸ˜‰ Fijn dat je Touche eclat goed voor je werkt, want dan zal hij bij mij ook mooi zijn met mijn droge/gevoelige huid πŸ™‚

  • Kaya-Quintana
   Beautydagboek

   Ik ben nu ook heel goed aan het testen dus een review moet er snel aankomen

 • Anita

  Leuke spulletjes weer. Zoals altijd benieuwd naar de reviews.

 • pamela

  wat een super mooie producten!!

 • faat

  Mooie spulletjes heb je geshopt! De foundation van touche eclat heb ik ook, ik gebruik hem al sinds afgelopen zomer en hij is zo fijn! krijg altijd complimentjes over mijn huid als ik hem op heb. Ben benieuwd hoe jij hem vindt?

  • Kaya-Quintana
   faat

   Goed om te lezen dat de foundation goed werkt. Ik ben hem nu aan het testen dus ik ben benieuwd wat ik er van zal vinden

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana