Make-up: Miss manga mega volume mascara van L’oreal

I love manga! Deze tekenstijl houdt me al bezig vanaf mijn veertiende jaar. De vrouwelijke figuren in de manga wereld zijn altijd perfect opgemaakt. Zoete kleurtjes, grote ogen en lange wimpers zijn de standaard. Geen wonder dat L’oreal zich daardoor heeft laten inspireren. Hun nieuwste Miss manga mascara zou er voor zorgen dat je oogopslag er net zo fris en open uitziet als die van de manga meisjes.

miss manga mascara

De mascara kost €14,49 maar is nu bij de Etos en het Kruidvat tijdelijk voor maar €10,- verkrijgbaar. Voor tien euro wilde ik deze mascara wel uitproberen en de eerste indruk is echt heel goed. De mascara is echt heel zwart waardoor mijn vrij dunne wimpers lekker goed opvallen. Het volume effect van deze mascara is heel snel op te merken. Dit is een van de weinige drogisterij mascara’s die veel volume verzorgt, zonder te veranderen in een grote klont.

Miss manga mega volume mascara

Door het borsteltje ben ik nog het meeste aangenaam verrast. Het borsteltje loopt taps toe, waardoor ik gemakkelijk de binnenste wimperhaartjes voorzien van mascara. De buitenkant van het borsteltje is boller en zorgt er voor dat de middelste en buitenste wimperhaartjes volumineus worden. Daarnaast worden mijn wimpers ook langer door deze mascara. En tot mijn verbazing blijft deze mascara echt heel lang goed zitten zoals L’oreal beloofd.

Ik ben fan, mijn zusje ook en jij straks ook?

Kaya-Quintana

l'oreal miss manga mascaramiss manga mascara

miss manga mascara swatches

miss manga mascara loreal

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana