Max Factor Colour elixir gloss

Interesse in een heerlijk zomerse en luchtig aanvoelende lipgloss? Dan heb ik de lipgloss voor jou gevonden bij Max Factor. Max heeft namelijk de Colour elixir lipgloss gelanceerd in mei and you will love it. Deze lipglossen zijn namelijk heerlijk luchtig, blijven zacht aanvoelen, drogen je huid niet uit en zorgen voor een prachtige glans. In totaal zijn er vijf kleuren om uit te kiezen en ik vertel je er graag meer over.

max factor colour elixir lipgloss

De Colour elixir lipgloss collectie bevat diverse tinten. Je kunt dus gaan voor een subtiele nude lip of je kunt los gaan met een wat fellere kleur. De kleuren hebben leuke namen zoals Pristine nude, Glowing peach, Enchanting coral, Luxurious berry en Polished fuchsia. De lipgloss glanst ook heel mooi en daar word ik heel vrolijk van. Met name omdat deze gloss niet plakt, mijn lippen niet uitdroogt maar wel zo’n vier uurtjes mooi blijft zitten.

max factor colour elixir lipgloss

Het verzachtende ingrediënt in deze lipgloss is de Candelilla wax. Deze wax is afkomstig van een struik in o.a. Mexico die gekookt wordt zodat de wax kan worden ontwikkelt. Deze wax is heel verzachtend en verzorgend voor de huid. Het is dus een goede zet van Max Factor om onze lippen daarmee te verwennen. Tevens is de lipgloss gemakkelijk aan te brengen vanwege de doe-foot applicator.

doe foot applicator max factor lipgloss

De lipgloss zelf doet me denken aan de cremesheen lipgloss van MAC. Die voelen ook zo zacht en romig aan. De Colour elixir gloss heeft ook aardig wat pigment als je de fellere kleuren zou gebruiken. De wat lichtere tinten zorgen eerder voor veel glans dan kleur. Op zich is daar niets mis mee want dat kan ook erg mooi zijn. Eventueel kan je de lipgloss ook over een lipstick dragen.

max factor colour elixir lipgloss swatches

Voor een Colour elixir lipgloss ben je €11,99 per lipgloss kwijt. Hoeveel er in een tube van deze lipglosjes zit kan ik helaas nergens vinden. Ik gok zo’n 2,5 ml en daar kun je aardig wat maanden mee doen. Ik ben erg benieuwd naar wat jij van deze lipglosjes vind, zeker omdat ik ze erg vind lijken op de cremesheens van MAC. Deze Colour elixir lipglos zou zomaar een heel goede dupe kunnen zijn.

Gloss it up!

Kaya-Quintana

P.S. Volg en like via Instagram voor meer updates, thanks!

max factor colour elixir gloss review

max factor colour elixir gloss Polished fuchsia

Polished fuchsia

polished fuchsia lipgloss

max factor colour elixir gloss glowing peach

Glowing peach

lipgloss glowing peach

max factor colour elixir gloss luxurious berry

Luxurious berry

lipgloss luxurious berry

max factor colour elixir gloss enchanting coral

Enchanting coral

lipgloss enchanting coral

max factor colour elixir gloss pristine nude

Pristine nude

lipgloss pristine nude

max factor lipgloss swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.