Mega beauty unboxing video

Elke maand krijg ik pakketjes binnen gevuld met prachtige beauty items. Voor deze lente en aankomende zomer kreeg ik ook weer het nieuwste van het nieuwste. Tijd voor een mega beauty unboxing video, want er zitten echt heel veel toffe producten tussen. Deze video is voor de echte beauty lovers die alle producten willen zien voor ze in de winkels liggen. Ik ga je een paar toffe gadgets, maar ook luxe items laten zien.

beauty unboxingPIN IT!

Eigenlijk was deze beauty unboxing nog langer want ik heb echt veel nieuwe items gekregen. In deze video vind je daarom alleen de belangrijkste releases. Uiteraard kun je vanaf volgende week de producten terugvinden op mijn blog, want ik ga natuurlijk alles reviewen. Ik vond het in ieder geval heel leuk om deze video te maken en jij vindt het hopelijk leuk om te kijken. Pak in ieder geval wat te drinken of iets lekkers erbij voor tijdens deze video, because here we go!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer beauty video’s, see you there!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.