Mijn bed opmaken

Soms is er niets fijners dan thuis komen, je slaapkamer inwandelen en lekker op bed ploffen. Ik heb dan ook aardig wat aan mijn slaapkamer veranderd om deze zo comfortabel mogelijk te maken. Het belangrijkste vind ik schoon en lekker ruikend beddengoed. Er is niks fijners dan je hoofd neerleggen op een koel kussen waaraan het zachte geurtje van de wasverzachter hangt.

bed opmaken

Ik ben dan ook altijd op zoek naar leuke kussens en overtreksetjes om de boel weer op te frissen. Mijn laatste aanwinst is dit witte setje met de tekst: The best way to make your dreams come true is to wake up. Toen ik deze overtrekset zag werd ik meteen blij en dus verdween de set in mijn winkelmandje. Bij het tuincentrum vond ik roze en crèmekleurige kussentjes die ik niet kon weerstaan. Eigenlijk best raar dat ik veel roze in mijn slaapkamer heb want daar had ik vroeger een hekel aan, haha!

the best way to make your dreams come true is to wake up

Maar een beetje meer vrouwelijkheid kan geen kwaad en dus zijn mijn nieuwe kussentjes roze. De overtrekset is wit en komt dus lekker fris over. Ik houd van wit beddengoed, het is dan net alsof je op een wolkje in slaap valt. Daarnaast past elke andere kleur bij wit en dus kan ik naar hartenlust mijn kussentjes aanpassen wanneer ik maar wil. Voorlopig houd ik het bij dit zachte roze kleurtje. Oeh, ik krijg zin om een tukkie te doen als ik de foto’s van mijn bed bekijk. Hoe maak jij jouw bed op?

Truste!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

bed opmaken

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • grace

    Wat een gaaf overtrek te midden van een smetteloos opgeruimde slaapkamer!
    Inderdaad goed voor je nachtrust en als het aan mij lag, ging ik ook een tukkie doen 🙂
    Mooi hoor !