Bloemetjes op de eettafel

Ik heb plots zeeën van tijd maar ik weet nog niet hoe ik die tijd ga gebruiken. Ik weet wel dat ik nu lekker tijd heb op mijn huis weer eens goed aan te pakken. Mijn inrichting is namelijk nog niet af en ik heb iedere keer weer een nieuw idee. Zo kocht ik een paar weken geleden nog een set kunstbloemen bij het tuincentrum. Eerder had ik namelijk drie vazen gekocht met de intentie om die eens goed te vullen met gezellige bloemen.

kaya's huis eettafel

Echter heb ik hooikoorts dus echte bloemen zullen het niet worden. Kunstbloemen zijn daarom perfect maar niet alle kunstbloemen zijn even mooi. Sommige zijn te plastic fantastic maar deze van de Intratuin zijn behoorlijk mooi. Deze kunstbloemen waren €3,- per stuk en ik werd direct vrolijk van de zachte kleurtjes. Daarnaast houd ik van bolle bloemetjes of juist kleine fragiele kleintjes.

mooie kunstbloemen

Uiteindelijk is het boeket op de foto het eindresultaat. De vaas kocht ik bij Xenos en ik vulde deze op met voile inpakpapier. Het is niet echt papier, eerder een geweven stofje zoals organza. Het organza heb ik gebruikt om de lelijke plastic stelen te verdoezelen. Die zie je anders door de glazen vaas heen en dat vind ik niet zo mooi. Daarnaast lijkt de vaas ook voller door het organza en meteen een stuk chiquer. Yes, ik ben blij met mijn bloempjes.

Wat staat er op jouw eettafel?

Kaya-Quintana

P.S. Meer interieur artikelen? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

roze en witte kunstbloemen

mooie kunstbloemen intratuin

kunstbloemen pioenrozen

decoreren met bloemen

kleine kunstbloemetjes

bloemen op tafel

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.