OPI Purple palazzo pants

Oh yeah, paarse nagellak is altijd welkom. In dit artikel laat ik je graag de OPI Purple palazzo pants nagellak zien. Deze nagellak is afkomstig uit de Venice collectie die vorige jaar uitkwam. Gelukkig zit deze kleur in het vaste assortiment waardoor deze altijd beschikbaar is. Ik ben daar erg blij mee want op de een of andere manier vind ik paarse nagellak altijd mooi. Alhoewel de naam van deze nagellak een paarse nagellak doet vermoeden, is het eerder een zachte lila tint.

opi purple palazzo pants

Deze lila nagellak heeft een crème finish, waardoor deze dus tussen mat en glanzend in zit. Ik heb zelf een voorkeur voor de crème finish van OPI, omdat ik die finish erg elegant vind. De OPI Purple palazzo pants nagellak is ook erg prettig om aan te brengen. Je hebt wel twee laagjes nodig om de kleur egaal en dekkend op je nagels te krijgen. Goed laten drogen is een must! Ik was namelijk iets te snel met het aanbrengen van de top coat, waardoor de nagellak op sommige plekken beschadigde.

opi purple palazzo pants

Dat komt waarschijnlijk door de crème finish die wat romiger is dan de normale nagellak formule. Als je jouw nagels in de OPI Purple palazzo pants kleur wilt lakken moet je dus een beetje geduld hebben. Verder is deze nagellak sowieso een toppertje als je het mij vraagt. Het is een heel elegante kleur die mij meteen vrolijk maakt als ik naar mijn nagels kijk. Daarnaast is de lila tint zacht genoeg om bij meerdere outfits te matchen, love it!

Wat vind jij van deze lila nagellak?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer nail art artikelen, thanks doll!

opi purple palazzo pants swatches

opi lila nagellak

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.