Review: Glamorous blush palette van BH cosmetics

Alhoewel ik een aardige collectie blushes heb, bestaat merendeel uit bruine en perzikkleurige varianten. Ik had bijna geen blushes in andere tinten en kleuren en daar moest ik iets aan doen. Via Alice and Jo kocht ik daarom het Glamorous blush palette van BH cosmetics, nadat ik op internet heel veel enthousiaste reviews er over had gelezen. Het palette kost namelijk maar €14,95 en je krijg er tien blushes voor terug maar zijn ze wel echt zo goed?

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Glamorous blush palette

Merk: BH cosmetics

Cijfer: 10

Belofte: Het palette bevat tien blushes van zachte nude tinten tot diepere roze tinten in matte en shimmer

Prijs: €14,95 via Alica and Jo

bh cosmetics glamorous palette review

Voordelen: Het palette is best stevig ook al is deze van hard plastic gemaakt. Ik ben een mega kluns en liet dit palette al eens vallen. Tot mijn grote verbazing waren alle blushes en het palette zelf nog helemaal heel, yeah! Het palette zou prima in je tas passen en het is naar mijn mening een ideaal palette om mee te reizen. Ik wil dan ook zeker nog eenzelfde palette aanschaffen voor in mijn make-up kit.

Naar mijn mening is dit een heel goede deal aangezien ik meestal blushes van MAC koop die minstens €21,50 kosten. De blushes in het palette van BH cosmetics zijn wellicht net iets kleiner maar bevatten evenveel pigment. De structuur van de BH blushes kan ik omschrijven als velvet. Ze voelen aan als fluweel en je hebt echt maar een klein beetje nodig om wat kleur op je wangen te toveren.

bh cosmetics glamorous blush palette

Onderschat dit palette niet net als ik. Ik was namelijk iets te enthousiast met aanbrengen en had binnen no time wangen waar zelfs clown Bassie u tegen zegt. Er komt echt heel veel kleur af van deze blushes. Zelfs de blushes aan de linkerkant van het palette, die erg licht zijn, geven veel pigment af. In het palette vind je ook een goede mix van finishes. Zo zijn er vier blushes met een satijnfinish en fijne glansdeeltjes en zijn er zes blushes die mat zijn.

Je hoeft je geen zorgen te maken over te dikke glitters, die zie je echt niet in dit palette terug. Voor mij is dat alleen maar handig want als ik modellen opmaak voor foto shoots dan kan ik dat ook echt niet gebruiken. De blushes zijn prima op te bouwen als het gaat om de intensiteit van de kleuren. Je kunt beginnen met een dun laagje en vervolgens meerdere laagjes aanbrengen als je meer kleur wilt.

glamorous blush palette review

Nadelen: Geen nadelen, echt geen nadelen! Het enige wat ik kan bedenken is dat de blushes van heel dichtbij ruiken naar kindermake-up. Als je vroeger net als ik dat soort make-up had om mee te spelen, dan weet je precies wat ik bedoel. Persoonlijk vind ik het niet erg, het is zelfs een beetje nostalgisch, hihi!

Als laatste kun je op de foto zien dat ik de swatches heb aangebracht op mijn arm zonder primer of foundation. De blushes pakken dan al erg goed maar ik moet zeggen dat ik ze mooier over vind komen over foundation heen. Dit is niet echt een nadeel maar ik wil het toch vermelden. Ze komen in mijn ogen gewoon net iets mooier uit met wat foundation als basis. Tevens zie je met foundation onder de blushes de shimmer blushes beter uitkomen zoals je wellicht ook op de foto’s kan zien.

bh cosmetics blush palette swatches

Links met foundation, rechts zonder foundation

Conclusie: Ben je een beginner, houd je niet van al te veel geld uitgeven of wil je net als ik veel keuze voor weinig? Dan moet je echt dit palette aanschaffen. De kleuren zijn onderling met elkaar te mengen. Zo gebruik ik de vier kleuren aan de linkerkant graag als high light voor de zes kleuren aan de rechterkant. Werk je als visagiste of make-up artist, dan zal je ook heel snel van dit palette gaan houden. Je hoeft namelijk niet meer honderd losse blushes mee te slepen want in dit palette zit voor elke huidkleur en thema een blush. Ik ben echt verliefd en wil zeker meer van BH cosmetics kopen.

Wat is jouw indruk van dit palette?

Kaya-Quintana

P.S. Handig review? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

bh cosmetcis glamorous blush palette

Blush zonder foundation

glamorous blush palette swatches

Blush met foundation

glamorous blush palette review

bh cosmetics glamorous blush palette swatches

Glamorous blush palette swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.