Vlog 82: Minder eten en dikker worden!?

Het is toch wat! Denk je dat je goed bezig bent blijkt het juist niet zo te zijn. Minder eten en dikker worden is bij mij het resultaat. Althans, ik denk dat ik geen vet verlies omdat ik te weinig heb gegeten. Toch best gek want ik had eerder gewoon niet meer honger. Tevens zou minder eten voor vet verlies zorgen, toch? Ik heb het uitgezocht en in deze vlog vertel ik je er alles over. Want heel hard sporten en er niets van merken kan heel frustrerend zijn. Als jij daar ook last van hebt, dan is deze vlog zeker weten voor jou!

Enjoy,

Kaya-Quintana

P.S.Volg mij ook op Youtube voor meer video’s, thanks babe!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • lisa

    Leuke vlog! Tipje voor de volgende keer; dat ontzettende gesmak is voor de kijker niet zo heel fijn 😉