Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer

In mijn kast liggen al jaren producten van Urban Decay. Toen ik bij Sephora werkte kon ik daar natuurlijk goed inkopen. Gelukkig kunnen wij tegenwoordig Urban Decay via de Ici paris aanschaffen. Daar kocht ik de Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer. Er liggen in mijn kast namelijk veel concealer, maar weinig concealers hebben een goede gele ondertoon. Deze concealer van Urban Decay leek dat wel te hebben evenals een fijne textuur en medium coverage. Maar… Bevalt deze concealer mij wel? Let’s check it out!

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer

Product: Naked skin weightless complete coverage concealer in light warm

Merk: Urban Decay

Cijfer: 9

Belofte: ‘Deze unieke concealer bedekt imperfecties met een onzichtbaar Naked Skin gevoel. De gewichtloze formule geeft je volledige dekking in een handomdraai. De formule van deze vloeibare concealer is als een tweede huid – gelijkmatige dekking zonder dat je make-up er onnatuurlijk uit ziet en zonder dat hij in de fijne lijntjes gaat zitten. Voor het befaamde, onzichtbare Naked Skin gevoel waar Urban Decay om bekend staat,’ aldus Ici paris.

Prijs: €25,50 via Ici paris

Urban decay naked skin concealer

Voordelen: Ik start meteen met de prijs, daar ben ik erg blij mee. Ik heb goedkopere en duurdere concealers gehad, maar deze van Urban Decay zit er mooi tussen in. Wat mij betreft is deze concealer betaalbaar in verhouding met de kwaliteit. De kwaliteit ligt naar mijn mening hoog. De concealer doet namelijk precies wat Urban Decay belooft. De concealer is om te beginnen makkelijk aan te brengen met de applicator.

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer review

De structuur van de concealer zit tussen romig en vloeibaar in. Hierdoor kun je de Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer gemakkelijk uitwerken. Ik gebruik graag een droge beauty blender zodat de dekking hoog blijft. De dekking is met een laagje als medium te bestempelen, met twee laagjes wordt het een high coverage concealer. Zoals je op de foto kunt zien blijft de concealer zelfs met twee laagjes natuurlijk ogen.

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer review

Zoals je in mijn eerste indruk video kon zien, blijft deze concealer ook verbazend goed zitten tijdens warm weer. De concealer fixeer met de Laura Mercier Secret brightening powder en daarna heb ik geen last van creasing. Deze concealer bleef zelfs perfect zitten tijdens een avondje feesten. Ik voel deze concealer niet zitten zoals Urban Decay belooft. Daarnaast heeft deze concealer een gele ondertoon, waardoor ik donkere kringen en rode plekjes zonder enige moeite kan camoufleren.

urban decay naked skin concealer

Nadelen: De kleurselectie vind ik zeer onlogisch, maar daar heb ik meerdere dames over gehoord. Er zijn twee heel lichte tinten, waaronder de tint die ik heb gekocht. Daarna gaat de kleurselectie ineens over naar donkere kleuren zonder een goede overgang. Wat ik ook opmerkte is dat de kleur light warm niet zo licht blijft. Zodra ik de concealer uitwerkt over mijn foundation, valt de lichte kleur weg. Deze concealer wilde ik heel graag als highlight gebruiken, maar dat gaat helaas niet. Je ziet het ook terug op de voor en na foto’s waarop de concealer wel goed dekt, maar niet zo licht blijft als dat deze was.

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer in light warm

Conclusie: Een heel fijne concealer die ik zeker weer opnieuw zal aanschaffen. Hoogstwaarschijnlijk kies ik volgende keer de nog lichtere tint, zodat ik met de Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer ook kan highlighten. De prijs, de kwaliteit en het resultaat zijn wat mij betreft verder dik in orde. Ik zal zoals gezegd dan ook zeker de concealer nogmaals aanschaffen.

Wat is jouw ervaring met deze concealer, hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer beauty updates, thanks babe!

urban decay naked skin concealer swatches light warm

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer light warm

Light warm in actie

urban decay concealer in light warm

Links zonder en rechts met de concealer

urban decay concealer review

Uitwerken met een droge beauty blender

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer swatches

Een laagje uitgewerkt

Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer ici paris

Met twee laagjes en uitgewerkt met de beauty blender

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  ik hoor hier echt veel goeds over 😀

 • Nienke

  Lijkt me een hele fijne concealer, al veel over gelezen!

  • Kaya-Quintana
   Nienke

   Hij is heel erg fijn 😀

 • Noelle

  Ik wilde ook
  Voor de light warm gaan, maar wil hem net als jij echt als highlighter gebruiken. Welke kleur zou je dan aanraden? Omdat deze toch wat donkerder wordt zoals je aangaf in het artikel.
  X

  • Kaya-Quintana
   Noelle

   Ik zou voor de lichtste gaan, dus die ik heb of die ene lichtere 😀