Betaalbare tan enhancers

Oh bah, het weer gaat wederom de verkeerde kant op. Zeg maar toedeloe tegen zonnebaden en lekker relaxen in de zon. Gelukkig zijn er manieren om je bruine tintje een kickstart te geven en zelfs te verlengen. Ik heb zelf behoorlijk wat baat gehad bij mijn favoriete tan enhancer, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. In dit artikel vind je dan ook betaalbare tan enhancers zodat je ten alle tijden toch van een mooi tintje kunt genieten.

betaalbare tan enhancers

Laten wij beginnen met mijn favoriete tan enhancer, de after sun tan maximizer van Lancaster. Dit merk is al jaren een van de beste als het gaat om het verlengen en verbeteren van de teint. In dit geval doen ze dat met een heel fijne after sun die dus niet enkel verkoelt, maar ook je bruine teint verlengt. Geen zorgen over vlekken, lekker makkelijk in gebruik na het douchen en echt resultaat. Je kunt trouwens lang na je vakantie blijven doorsmeren om je teint te verlengen, I love it! Deze after sun is via Douglas vanaf €26,99 te scoren en is vaak in de aanbieding.

lancaster tan enhancer

Collistar heeft een Smart reshaping tanning cream. Deze cream zou niet alleen voor een extra mooie tint zorgen, maar ook je vet ‘verbranden’ tijdens het zonnen. Je smeert de cream op de plekken waar je vet wilt verliezen en de zon doet de rest. Volgens het merk word je door hun speciale formule extra snel en perfect bruin. Ik heb het zelf nog niet kunnen testen, maar Collistar kennende zorgt deze special perfect tan wel voor een prachtig kleurtje. Helaas slecht verkrijgbaar, maar ik kon deze nog wel voor je vinden via Bol.com voor €33,-.

collistar smart reshaping tanning cream

Yves Rocher heeft de Tan activator beautifying mist vanaf slechts €12,95 in hun webshop. Deze tan activator gebruik je minstens drie weken voor het zonnen. Je blijft deze daarna een week doorgebruiken om zo je teint te verbeteren en verlengen. Persoonlijk vind ik het handig dat deze betaalbare tan enhancer in een spray verpakking zit. Dat werkt lekker snel en makkelijk, perfect voor de drukke mensen onder ons. De Tan activator beautifying mist van Yves Rocher is trouwens doorzichtig, trekt snel in en voelt lekker koel aan.

Tan activator beautifying mist

Als laatste vond ik een handige tan enhancer van Collistar in mijn kast. De Face magic drops self tanning concentrate zou binnen een uur werken. Met slechts een paar druppels zou je het gezicht en de hals van een natuurlijk bruine teint voorzien. Persoonlijk ben ik daar heel erg nieuwsgierig naar en ga ik de Face magic drops deze week testen. Het is in ieder geval een goede oplossing voor de mensen die een vervagende teint iets willen verlengen. Je hebt geen zonnebank nodig en bent snel klaar, klinkt goed! De drops kun je via Douglas vanaf €28,99 aanschaffen.

collistar face magic drops

Yes, dit zijn de betaalbare tan enhancers van merken die ik vertrouw. Van al deze merken heb ik al vele producten getest en ze doen wat het merk beloofd. Ik ga ze zelf in de komende maanden testen aangezien ik zelf moeite heb met bruin worden. Door de jaren heen ben ik namelijk veel pigment verloren door eczeem en ik ben nooit helemaal egaal gekleurd. Heb je hetzelfde probleem of hou je gewoon van een zonnige teint? Probeer deze producten dan zeker eens uit.

Time to tan,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer teint tips, thanks babe!

betaalbare tan enhancers

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.