Dr Organic organic tea tree wet wipes

Normaal gesproken gebruik ik de reinigende doekjes van Dr. Van der Hoog als ik even snel mijn make-up wil verwijderen. Echter koop ik die doekjes altijd in de aanbieding omdat ze best duur zijn. Een pakje van deze doekjes kost namelijk €4,99 en toen ik ze weer wilde kopen waren ze niet in de aanbieding, bummer! Echter kwam ik bij De Tuinen van Dr. Organic de Tea tree wet wipes tegen voor een lagere prijs (normaal €4,49) tijdens een aanbieding.

dr organic tea tree wet wipes

Dr. Organic producten zijn altijd vrij van parabenen, sls, kleur en geurstoffen en sterke goedhoudende ingrediënten. Ik heb dan ook een tijdje met plezier hun body wash gebruikt. De Tea tree wet wipes heb ik nu twee weken in gebruik en ik moet zeggen dat ik ze erg prettig vind. Ik was wel een beetje bang dat ik last zou krijgen van de Tea tree olie die er in zit. Gelukkig heb ik daar niet veel van gemerkt.

Echter blijven het reinigende doekjes en zitten er ingrediënten in om make-up op te lossen. Heel soms irriteren die ingrediënten mijn huid en krijg ik last van een brandend en prikkend gevoel. Mijn huid is dan ook super gevoelig dus als jij daar geen last van hebt, dan zullen deze doekjes ongetwijfeld fijn in gebruik zijn. Op dit moment heb ik bijvoorbeeld eczeem op mijn wangen en rond mijn mond.

dr organic tea tree wet wipes

Deze doekjes gebruik ik dan liever niet want dan gaat het echt branden als een gek. Wat ik wel als nadeel opmerkte is dat deze doekjes mijn huid meer uitdrogen dan die van Dr. Van der Hoog. Ik moet dus na het gebruik van deze doekjes mijn huid direct insmeren anders staat mijn gezicht helemaal strak, haha! Verder zijn deze doekjes dus echte aanraders als je op zoek bent naar een zachte manier van reinigen.

Welke reinigingsdoekjes gebruik jij graag?

Kaya-Quintana

P.S. Meer snelle beauty updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

tea tree wet wipes

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Rani

  Was hier al nieuwsgierig naar! Mijn huid is ook echt erg gevoelig en reinigingsdoekjes werken meestal niet echt voor mij. Droogt mijn huid altijd uit! Ik denk trouwens niet dat dit merk ergens in België verkrijgbaar is! Jammer!

  • Kaya-Quintana
   Rani

   Misschien online bestellen bij de Tuinen?