Nagels: OPI Hawaii nagellak collectie

Oh, eindelijk is het bijna februari en kan ik je alvast deze nieuwe OPI nagellakjes laten zien. Ik kreeg namelijk al een tijd geleden een setje OPI mini’s van de nieuwe collectie die rond 16 februari uit komt bij Douglas. Deze nieuwe collectie is heerlijk zomers en heet de Hawaii collectie van OPI. De collectie bestaat uit twaalf nieuwe kleuren die geïnspireerd zijn op Hawaii en alle prachtige kleuren die je daar kunt vinden.

opi hawaii collectie

Zo vind je het groen van de palmbomen, het blauw van de zee en het koraal van de bloemen terug in deze collectie. Uiteraard heb ik enkele swatches voor je om alvast de kwaliteit van deze collectie te zien. Ik kreeg vier kleuren in het mini setje (€18,95) en ik heb ze uiteraard allemaal getest. De kwaliteit van deze nagellakjes zijn weer als vanouds. Ze zijn romig, niet te vloeibaar, glanzend en diep van kleur.

opi hawaii nail polish collection

De eerste kleur heet Suzi shops & Island Hops en is een fris roze tint. Echter had ik van deze tint twee laagjes nodig om de nagellak echt dekkend te krijgen. Een derde laagje had het echt goed afgemaakt want soms kwam mijn eigen nagelkleur er nog doorheen. De tweede kleur is That’s hula-rious en is het meest schattige mintgroene kleurtje ooit. Deze tint is met twee laagjes dekkend genoeg, toppie!

hawaii collection opi

Lost my bikini in Molokini is een lekker fel koraalkleurige tint met een rode ondertoon. Deze tint was na één laagje voldoende dekkend en is lekker fel. De laatste tint is paars en heet Aloha from OPI en heeft twee laagjes nodig om dekkend genoeg te zijn. Mijn eerste indruk is heel goed. Ik vind de kwaliteit van deze vier nagellakjes alweer beter dan die van de 50 shades of grey collectie. Op de een of andere manier is de pigmentatie van de Hawaii collectie een stuk beter en ik word heel vrolijk van de kleurtjes.

Welke kleur van deze collectie zou jij graag op je nagels zien?

Kaya-Quintana

P.S. Meer snelle nail art updates? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

opi hawaii collection swatches

opi hawaii collection spring 2015

opi hawaii collectie

Do you take lei away, Pineapples have peelings too en Is mai tai crooked

 

opi hawaii nagellak collectie

That’s hula-roius,My gecko does tricks en This color’s making waves

 

opi hawaii nail polish collection

Go with the lavaflow, Suzi shops & island hops en Aloha from OPI

 

opi spring collection 2015

Lost in my bikini in molokini, Just lanai-ing around en Hello hawaii yah

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.