Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss in Seduction

Oh, Charlotte Tilbury… We meet again! Deze keer vertel ik je over de lipgloss die ik van dit merk kocht. Eerder schreef ik al over de Bar of gold en de Kissing lipstick. In dit artikel vertel ik je alles over de Charlotte Tilbury Lip lustre lipgloss in Seduction. Deze lipgloss heeft namelijk de perfecte nude tint die ik erg mooi vind. Ik vond deze kleur door Kim Kardashian die deze lipgloss combineert met de bijpassende lip liner.

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss in Seduction

De Charlotte Tilbury Lip lustre ligloss in Seduction kun je op dit moment enkel kopen bij de Bijenkorf voor €22,-. Volgens Charlotte Tilbury zorgt de Lip luster lipgloss voor optisch vollere lippen, heel veel glans en zachte lippen. Tot slot blijft deze tot zes uur op je lippen zitten, volgens Charlotte Tilbury. Klinkt allemaal goed, maar is het ook echt zo? Ik heb deze lipgloss nu zo’n drie maanden in huis en ik heb deze goed getest.

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss in Seduction review

De kleur is echt fantastisch, het is een heel mooie nude tint die bij veel huidkleuren past. Ik gebruik zelf graag twee laagjes en de kleur dekt redelijk. Daarom gebruik deze lipgloss graag over een lipliner heen, met name omdat de lipgloss dan ook langer blijft zitten. Een groot voordeel van de lipgloss is dat deze niet plakt. Tevens droogt de lipgloss mijn lippen niet uit. De formule, de kleur en de verpakking zijn in ieder geval goed.

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss

Alhoewel ik de Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss in Seduction erg mooi vind, denk ik niet dat ik deze opnieuw zal aanschaffen. De prijs en kwaliteitverhouding vind ik namelijk minder. Ik denk dat je dezelfde tint voor minder geld bij een ander merk vinden zoals MAC. Voor €22,- vind ik deze lipgloss gewoon niet speciaal genoeg om er nog eentje van aan te schaffen. Ik ga dus op zoek naar een dupe voor de kleur Seduction.

Wat vind jij van de lip lustre lipgloss?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Bloglovin voor meer updates, see you there!

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss Seduction

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss in Seduction

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss review

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss in Seduction

Charlotte Tilbury lip lustre lipgloss swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.