Comfort Zone Hydramemory cream en mask

Tijd voor een eerste indruk, want de afgelopen maanden ontving ik enkele producten van het merk Comfort Zone. Het merk is afkomstig van Italiaanse bodem en is behoorlijk luxe. In dit artikel kijken we naar de Comfort zone Hydramemory cream* en het bijbehorende masker. Alhoewel huidverzorging voor mij een lastig puntje is, lijkt Comfort Zone goed bij mij te passen. De producten kosten wat meer, maar daar lijk je ook veel voor terug te krijgen. Laten wij maar eens kijken wat dat inhoudt.

De verpakkingen van Comfort Zone zijn strak vormgegeven en van stevige kwaliteit. Alle collecties hebben hun eigen kleur, zo is het glazen potje van de Hydromemory cream zoals water blauwgekleurd. Het staat in ieder geval mooi in de badkamer of op je kaptafel. Comfort Zone is wel wat hoger geprijsd dan ik eerst dacht. Zo kost de Comfort Zone Hydramemory cream €57,- en betaal je voor het Comfort Zone Hydramemory mask €37,- per tube.

comfort zone hydramemory cream

Persoonlijk vind ik het niet erg om iets meer te betalen voor huidverzorging, mits het product echt voor mij werkt. Comfort Zone geeft aan hun producten wetenschappelijk te benaderen. Klinkt goed, maar merken wij dat ook echt terug na het gebruik? Je vindt er in ieder geval veel ingrediënten afkomstig van planten in terug. De ingrediënten van de Hydramemory cream zijn volgens Comfort Zone voor 92% van natuurlijke oorsprong.

Beide producten zijn vrij van siliconen, parabenen, mineralen oliën, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke ingrediënten. Heb je allergieën of een gevoelige huid? Dan zou ik wel oppassen met deze producten vanwege de plantextracten en de parfum die erin zit. Uit voorzorg heb ik de Hydromemory cream daarom eerst op mijn arm getest. Dat ging goed en het voelde erg prettig aan. De cream is namelijk erg verkoelend en droge plekjes waren al snel verdwenen.

comfort zone hydramemory cream en mask

De Hydromemory cream zou je huid zo’n vierentwintig uur hydrateren en is geschikt voor de normale en gecombineerde huid. Echter is mijn huid erg droog en lijkt de cream rijk genoeg om dat aan te kunnen. Het Hydromemory mask bevat veel minder ingrediënten dan de cream. Daarnaast is het masker erg vloeibaar en trekt het snel in. Je hoeft het masker dus niet echt af te wassen, maar eventuele restjes kun je uiteraard wegpoetsen.

De geur van beide producten is zacht en doet mij denken aan de zachte geur van babyproducten. De geur is heel licht, zoetig, een beetje fruitig en doet mij denken aan de geur van Zwitsal. Het is in ieder geval geen sterke geur, waardoor mijn huid er tegen kan. Een pluspunt want parfum in huidverzorging zorgt bij mijn huid meestal voor irritatie en uitslag.

comfort zone hydramemory cream

Mijn eerste indruk is dat de Comfort Zone Hydromemory huidverzorging geschikt is voor mensen die snel klaar willen zijn. Het zijn no nonsens producten zoals je meteen aan de verpakking kunt zien. Je kunt merken aan de formules van de cream en het masker dat er veel aandacht is besteed aan de ingrediënten. Je hebt ook slechts een klein beetje van beide producten nodig om je gezicht volledig te bedekken.

De cream en het masker trekken snel in en blijven zoals beloofd voor langere tijd je huid hydrateren. Tijdens de test op mijn arm zag ik dat er op mijn huid een mooie glow ontstond. Ik kon dus daadwerkelijk zien dat mijn huid goed hydrateert werd, heel erg fijn! Mijn eerste indruk is dus goed, maar voor het eindoordeel ga ik beide producten de komende maand testen. Ik heb zo’n vermoeden dat het met de Comfort Zone Hydromemory cream en het masker wel goed komt.

Wat is jouw eerste indruk van dit merk?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mijn blog via Bloglovin of de app voor alle updates, thanks!

comfort zone hydramemory cream review

comfort zone hydramemory

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.