fashion

Mijn nieuwe Dune Alia pumps

Oh Dune, waarom verkoop je zulke mooie schoenen? Gelukkig loop ik niet al te vaak langs Dune in de Bijenkorf, want dan zou ik zeker minder geld op mijn rekening hebben. Gister had ik een goed excuus, want deze week gingen twee paar pumps kapot. Het zijn natuurlijk de twee paar pumps waar ik heel graag op loop. Bij Dune vond ik gelukkig een mooi alternatief. De Dune Alia pumps zijn namelijk echt heel erg mooi!

dune alia pumps

Het model Alia is er in diverse kleuren en ik stond eerst met de zwarte variant in mijn handen. Echter kom ik om in de zwarte pumps en stiletto’s. Voor de zomer wilde ik ook graag iets lichters en koos ik de roze variant. De pumps zijn niet super roze, maar hebben eerder een pastel roze gloed. Over het roze leer is er een zilveren reptielprint aangebracht. Hierdoor hebben deze pumps een beetje glamour, perfect voor de zomer. I love sparkles!

dune alia

Alhoewel de hakken van deze pumps zo’n negen centimeter zijn, lopen ze echt heerlijk! Precies zoals ik gewend ben van Dune, de modellen van hun schoenen zijn perfect voor de vorm van mijn voeten. Daarnaast pas ik prima in maat negenendertig en dat is heel erg fijn. Bij veel andere merken passen de schoenen vaak net niet en lopen ze daardoor niet lekker. Ik ben dan ook extra blij met mijn nieuwe Dune Alia pumps. Als jij ze ook leuk vindt, dan kun je ze nu bij de Bijenkorf in de sale vinden.

Toffe pumps, vind je ook niet?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, thanks!

roze pumps

pastelroze pumps

dune stiletto

pink pumps

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Edith Sofia
  18 mei 2016 at 11:21

  Waauw wat een prachtige pumps, love it!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   24 mei 2016 at 16:23

   Dank je, ik ben er ook erg blij mee 😀

 • Reply
  Mandy
  18 mei 2016 at 15:04

  Wauw, ik kende dit merk nog niet maar deze pumps vind ik echt prachtig!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   24 mei 2016 at 16:22

   Ja, dit merk is een echte aanrader!

 • Reply
  femketje
  18 mei 2016 at 18:38

  gaaf printje 😀 ken het merk zelf ook nog niet!

 • Leave a Reply