Kerstboom met paarse en witte ballen

Bereid je maar voor op een heleboel foto’s van mijn kerstboom. Ik ben namelijk helemaal happy met mijn kleurthema ook al is het niet wat ik van mijzelf had verwacht. Ik wist sowieso dat ik geen rode en gouden ornamenten in mijn boom wilde. Dat typische kerstthema is gewoon niets voor mij. Dus toen ik in de Intratuin op de kerstmarkt was, liep ik eerst af op het wit met ijsblauwe thema.

kerstboom met lila ornamenten

Vervolgens had ik mijn karretje volgeladen met bronzen items maar dat was het ook niet. Vervolgens kwam ik bij het suikerzoete gedeelte uit waar alle roze, paarse en lila ornamenten lagen. Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor de lila kerstballen die je op de foto ziet. Deze ballen vind ik leuk omdat er witte pareltjes op zitten en dus perfect passen bij de witte ballen die ook in de boom hangen.

lila kerstbal met pareltjes

Ik wist namelijk wel zeker dat ik iets wits in mijn kerstboom wilde. Uiteindelijk heb ik een mix van glanzende en matte witte kerstballen gekozen. Die heb ik gemixt met de lila kerstballen met pareltjes. Maar zoals je vast al van mij weet, ben ik gek op glitter. Niet teveel natuurlijk maar een klein beetje glans mag niet ontbreken. Ik kocht dus ook de bloemen en rendieren met paarse glitters erbij.

glitterbloem voor in de kerstboom

In totaal was ik zo’n €80,- voor de ballen en ornamenten kwijt en voor de kerstboom zelf €30,- bij de action. Ik wilde niet teveel kopen maar wel spullen van goede kwaliteit. Dit is namelijk mijn eerste kerstboom en ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om alles bij elkaar te zoeken. Vorig jaar moest ik werken tijdens de kerst en daarom heb ik toen niks aan kerst gedaan. Gelukkig kan ik dit jaar helemaal los gaan, yeah!

Hoe ziet jouw kerstboom er uit?

Kaya-Quintana

P.S. Bekijk ook mijn eerste Vlogmas video, enjoy!

glitter rendier

kerstlichtjes v&d

witte piek intratuin

kerstboom piek wit

paarse kerstbal

kerstlichtjes met hartjes

glanzende witte kerstbal

paars met witte kerstboom

kerstboom met witte en paarse ballen

kerstboom kaya-quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Dionne

  Aaah, hij ziet er zo schattig uit!

 • Tineke

  Erg mooi! Nu mis ik een kerstboom toch wel een beetje, wij doen het dit jaar niet omdat wij een jong poesje hebben.
  Liefs

 • femketje

  super leuk! ik heb een aantal jaar de kleurencombinatie van roze, lila en zilver gehad.. ben dit jaar omgeslagen naar klassiek rood, wit en zilver 😀

 • Grace

  Gezellig!

 • Marieke

  Ik heb dit jaar voor het eerst een eigen kerstboom en ik ben voor zilver en wit, met paarse en roze accenten gegaan. Passend bij de kitsch poedel kerstbal die ik vorig jaar van mijn moeder heb gekregen 😛