Make-up artist: Pale princes foto shoot met DinaLisa

Jaaa, een aantal van mijn nieuwe foto’s zijn binnen. Dan heb ik het over foto’s van mijn nieuwe make-up art werk. Ik had al een aantal behind the scenes foto’s gepost via mijn Instagram account KayaQuintana. Ik had in augustus twee foto shoot dagen ingepland met het fotografie duo DinaLisa. En nu zijn enkele foto’s daarvan eindelijk in mijn bezit. Het fotografie duo DinaLisa bestaat uit de twee dames Talisa en Annedien. Deze twee meiden zijn elkaars beste vriendinnen, studeren al jaren samen en maken ook prachtige foto’s. Daarnaast hebben ze een heel goed oog voor mooie modellen en weten ze altijd prachtige foto’s te maken.

PIN IT!

Sieraden van BLY sieraden

Talisa en Annedien hebben zich gespecialiseerd in beauty fotografie. Dat wil zeggen dat ze mensen en modellen alleen vastleggen tot net onder de schouder. Bij beauty fotografie gaat het namelijk om het gezicht van de persoon die je vastlegt op foto. Make-up art en hair styling is daarbij natuurlijk heel belangrijk. Van Annedien en Talisa mag ik daarom altijd lekker los gaan met mijn favoriete onderdeel. Samen bedenken we mooie looks die passen bij de modellen die we hebben uitgekozen. En ze stellen me nooit teleur, ik krijg na de shoot altijd prachtige foto’s van ze.

Ik heb al heel wat foto’s ontvangen van de laatste shoot met DinaLisa. Maar sommige foto series zijn nog niet helemaal compleet. Toch heb ik er eentje die wel compleet is en die is van de mooie Amanda. Een super lieve vrouw met stiekem heel wat fotogenieke genen. Ze had haar vriend meegenomen naar de shoot en ook die was heel gezellig. Het resultaat van een anderhalf uur in de make-up en haarstoel, vind je hieronder. Ik ben echt zo trots op de fotografen Annedien en Talisa en model Amanda. Ik had mooie foto’s van mijn werk verwacht maar van deze serie was ik toch echt even helemaal stil. I love it!

Daarnaast ben ik ook heel blij dat ik van Jolanda de eigenaresse van BLY sieraden, sieraden mocht lenen voor de shoot. Jolanda verkoopt in haar mooie webshop fairtrade sieraden van prachtige materialen. Ik heb ze al eens eerder laten zien in dit outfit. Maar op de foto’s in dit artikel komen haar sieraden nog mooier uit. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van en ook de modellen waren onder de indruk van Jolanda’s sieraden. Nieuwsgierig geworden naar haar sieraden waar je BLY van wordt? Dan kun je hier haar webshop bekijken en misschien vind jij ook een mooi sieraad voor jezelf. Ik ga er binnenkort zelf in ieder geval even shoppen. Want nu ik de sieraden terug zie op de foto, mis ik ze eigenlijk wel een beetje, hihi!

Ik ben ook heel benieuwd naar wat jij van foto serie vindt. So let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Binnenkort volgen de foto series van de andere drie mooie modellen. Meer werk van mijn hand kun je hier vinden.

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana