outfit of the day

Seventies glam outfit, #ownit met boohoo.com

Mag ik een applausje? Want ik denk dat het me gelukt is om de uitdaging van Boohoo succesvol uit te voeren. Boohoo.com had me namelijk uitgedaagd om twee items uit hun nieuwste collectie op mijn eigen manier te stylen. Hun nieuwste collectie bestaat uit kledingstukken vol kleur, nieuwe silhouetten en een dikke knipoog naar de seventies glam. Daar moest ik, met mijn dikke voorkeur voor zwart, iets cools van maken.

boohoo.com #ownit

Ik ging aan de slag met de onderstaande jumpsuit in een rood/oranje tint. Holy sjisj kebab, wat is dat afkicken zo zonder zwart, haha! Toch ben ik wel blij met het onderstaande outfit, het is lekker glam geworden en dat wilde ik heel graag. Charlie’s angels ain’t got nothing on me! Met mijn haren in de krul, blauwe oogschaduw en een dikke laag oranje lipstick pas ik perfect in het seventies thema.

boohoo blogger

De jumpsuit valt heel wijd bij de pijpen waardoor het soms net een jurk lijkt. Een leuk effect maar in mijn middel viel de jumpsuit ook erg wijd en dus maakte ik gebruik van een riem om een taille te creëren. Overigens is dit dé jumpsuit voor dames met wat vollere bovenbenen, die verdwijnen in deze jumpsuit namelijk als sneeuw voor de zon. Hoera voor kledingstukken die mooi afkleden. Natuurlijk ook een hoeraatje voor hoge hakken waardoor ik er langer uitzie dan ik ben, hihi!

Tijd om te disco dansen, doe je mee?

Kaya-Quintana

P.S. Ook een outfit met een Boohoo.com kledingstuk? Deel die dan op Instagram met @boohooofficial met de hashtag #ownit om een nieuwe garderobe te winnen.

outfit of the day met oranje jumpsuit

Items:

Boohoo.com: Rode jumpsuit
Only: Zwarte basic tanktop
Accessorize: Ketting met kraaltjes
Zara: Sandaaltjes met hak en witte blazer

outfit met jumpsuit

ootd met rode jumpsuit van boohoo.com

outfit met jumpsuit en blazer

jumpsuit met wijde pijpen

seventies outfit of the day kaya-quintana

boohoo.com fashion blogger

boohoo.com #ownit

nederlandse fashion blogger

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  pamela
  3 februari 2014 at 07:07

  ik ben nooit zo van de broekpakken maar deze staat je echt amazing!!!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   3 februari 2014 at 11:11

   Thank you! 😀

 • Reply
  Jewel-nails.nl
  3 februari 2014 at 09:36

  Wauw, staat je heel erg gaaf! Mooie kleur!

 • Reply
  femketje
  3 februari 2014 at 10:08

  staat je super!

 • Reply
  Comme des Coco
  3 februari 2014 at 15:37

  Wauw, je kan zo disco dansen in Studio 54 😉 Tof!

 • Reply
  Ella
  3 februari 2014 at 16:01

  Wat gaaf! Staat je echt heel mooi 🙂

 • Reply
  Marjolein
  3 februari 2014 at 18:35

  Wauw, staat je echt geweldig!

 • Leave a Reply