Ik sta op de Viva400 lijst

En toen stond ik ineens op de Viva400 lijst, what!? Super cool natuurlijk, want op deze lijst staan vrouwen die het afgelopen jaar iets heel tofs hebben gedaan en daar sta ik nu tussen. Om precies te zijn in het creatieve lijstje met mijn kindje, mijn lieveling, mijn schatje patatje, mijn bedrijf Bloggers and Brands. Mijn bedrijf zag vorig jaar op 2 april het licht en op 15 april lag ik in het ziekenhuis, wat een timing!

Na een week werd ik eindelijk ontslagen en moest ik meteen aan de bak. Ik was echt nog niet beter, maar ik wist dat het nu of nooit was. Ik liep namelijk al heel lang met het idee voor Bloggers and Brands rond en dit was mijn kans om er echt iets van te maken. Ik geloof echt een miljoen procent in mijn bedrijf, maar of andere mensen dat ook doen? Zeker, dat is ondertussen wel duidelijk en de Viva400 lijst bevestigt het voor mij nog een keer.

viva400PIN IT!

De mensen die deze lijst samenstellen hebben ongetwijfeld duizenden goede ideeรซn, concepten, bedrijven en dames voorbij zien komen. Ik neem aan dat zij niet zomaar iemand op de lijst zetten en daarom ben ik echt blij met mijn nominatie. Mijn bedrijf is namelijk zoveel meer dan alleen een bedrijf. Ik werk samen met de leukste mensen, wij hebben de tofste klanten en de beste influencers. Dat is iets waar ik echt heel blij mee ben.

Mijn bedrijf draait niet enkel om omzet en winst. Ik wil gewoon elke dag mijzelf kunnen zijn en andere mensen blij maken met mijn werk. In dit geval zijn dat onze klanten, het team en alle influencers waar wij mee samenwerken. Alles kan, alles mag en niemand zegt nee tegen mij, heerlijk! En ik ben echt heel dankbaar voor het feit dat alles op zoโ€™n leuke manier gaat. Ik moet wel harder werken dan ooit, maar ik heb zoveel meer lol.

viva400

Als jij mijn blog, mijn vlogs en mijn werk bij Bloggers and Brands kan waarderen. Dan zou ik het heel tof vinden als jij op mij wilt stemmen. Niet alleen voor mij, maar alle mensen die ik nog blijer kan maken als Bloggers and Brands groeit. Alles wat ik doe vind ik namelijk veel leuker als ik het samen kan doen en daar heb ik hulp bij nodig. Dus voor het eerst in mijn leven ga ik je vragen om op mij te stemmen. Kaya for president! Not really, haha!

Stem hierย op mij voor de Viva400 lijst.

Kaya-Quintana

P.S. Alvast bedankt voor het stemmen en ik zie je morgen weer terug.

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.