Swatches: Elf studio lipgloss Wild watermelon en Dragon fruit

Ik denk dat het product waar ik het meeste van koop lipgloss is. Ik heb een redelijk volle lade vol met lipglosses in allerlei kleuren en finishes. Voor mij is lipgloss onweerstaanbaar omdat het werkelijk overal bij past. Daarnaast houd ik van glitter en glans en dat zit bijna altijd in een lipgloss. Ik was dan ook heel blij toen ik twee lipglossen van Eyes Lips Face mocht uittesten. Ik koos er twee uit de ELF studio lijn genaamd Wild watermelon en Dragon fruit.

elf studio gloss

Wild watermelon is een roze lipgloss vol glans en een juicy finish. Dragon fruit is een bruiner getinte lipgloss met evenveel glans en dezelfde juicy finish. De Studio glosses van ELF bevatten geen parelmoer, glans en andere glinsterende bestandelen. Van de Studio glosses krijg je puur de kleur en de glans. Persoonlijk vind ik dat erg mooi en omdat er geen glittertjes in zitten komt de lipgloss rustiger over. Dat is bijvoorbeeld perfect bij een sterke eyeshadow look.

elf glossy gloss swatches

De structuur van deze lipgloss deed me direct denken aan die van Dior. Je hebt het me ongetwijfeld al vaker horen zeggen dat de Dior lipgloss mijn favoriet is. Ik ben dan ook heel blij dat er nu een budget versie van is. Alhoewel de lipgloss van ELF net ietsje plakkeriger is (scheelt niet veel), lijken de beide producten heel erg op elkaar. De ELF lipgloss blijft op mijn lippen tot twee a drie uurtjes mooi zitten. Daarna moet ik wel weer even bijwerken. Ook tijdens het eten en drinken kan deze lipgloss verdwijnen, maar het is dan ook geen long lasting versie.

elf glossy gloss wild watermelon en dragon fruit

Voor een lipgloss vind ik dat de Studio gloss van ELF behoorlijk wat pigment bevat. Als je deze lipgloss op de lippen aanbrengt krijg je niet enkel een licht waasje kleur. Nee, de kleur spat er behoorlijk vanaf na twee laagjes. Voor €4,- per lipgloss krijg je toch aardig wat voor je geld. Het enige wat echt lastig is, is het bestellen via de site. De voorbeeld kleuren komen namelijk niet heel erg overeen met hoe de kleuren in het echt overkomen. Zo dacht ik door de site dat Dragon fruit eerder roze zou zijn dan bruinere tint die ik ontving.

Toch wil ik zeker wat extra lipglosses van ELF aanschaffen,

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw favoriete Studio gloss kleur?

eyes lips face studio lipgloss

elf studio glosses

Dragon fruit

eyes lips face studio lipgloss wild watermelon swatches

Wild watermelon

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.