Fashion: Hit of shit, outfits van juli

Was ik toch bijna vergeten om deze maand een hit of shit artikel te schrijven. Oeps! Gelukkig ben ik net op tijd om de outfits van juli op een rijtje te zetten. En zoals je kan zien, zijn het er maar drie. Ik was in juli namelijk op vakantie en toen ik terug kwam, was ik aardig ziekjes. Daardoor kon ik helaas minder outfits dan gewild op de foto zetten.Toch zijn er drie outfits uitgekomen de maand juli, die jij mag beoordelen.

Eerlijk is eerlijk, ik vond het soms een beetje lastig om mezelf te kleden. Het was steeds warm, dan weer koud en was er ineens weer heel veel regen. Ik wist even niet waar ik het moest zoeken, haha! Uiteindelijk ben ik een paar keer gaan shoppen en heb ik toch wat handige items kunnen vinden. Waaronder het shirtje waarop I prefer the drummer staat. Die vind ik echt heel leuk, vind je ook niet? Ik ben er ook nog lang niet klaar mee want ik wil er nog meer leuke outfits mee creëren.

Ondertussen klets ik weer de oren van je hoofd af. Tijd om je mening te geven. Dat kun je doen door te stemmen doormiddel van de poll. En natuurlijk kun je ook een comment achterlaten om je mening te ondersteunen. De tips, tricks en feedback die ik van je krijg vind ik altijd leuk. Het geeft me weer iets om over na te denken en ik krijg er nog meer inspiratie van. Wil je de outfits nog even beter bekijken? Dan kun je hier voor nummer een terecht, hier voor nummer twee en hier voor nummer drie.

Bring it fashion police…

Kaya-Quintana

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.