Kiko Everlasting colour precision lip liner in Beige rose 401

Ben je net gewend aan een product dat echt perfect werkt, verdwijnt het merk ineens uit de schappen. Dat gebeurde vorig jaar ook met Gosh en daarmee verdween mijn favoriete lip liner. Ik ben daarom al een lange tijd op zoek naar een long lasting of waterproof lip liner in een mooie kleur. Een andere blogger vertelde mij dat lip liners van Kiko erg goed zijn. Zelf ben ik niet zo onder de indruk van hun eyeshadows, maar durfde het toch aan om de Kiko Everlasting precision lip liner in Beige rose te testen.

Kiko Everlasting colour precision lip liner

Deze lip liner kost namelijk slechts €6,95 en dat is naar mijn mening een mooie prijs. Ik heb namelijk veel duurdere lip liners zoals Soar van MAC. Helaas vind ik die niet zo goed omdat deze niet zo lang blijft zitten. De Kiko Everlasting precision lip liner zou juist lang houdend zijn. Dat dit echt waar is kwam ik al snel achter toen ik de swatch van deze lip liner er echt niet afkreeg met een tissue. Ik moest er echt een waterproof make-up remover voor gebruiken.

Kiko Everlasting colour precision lip liner beige rose

Dat is precies wat ik zoek, want ik vind het heel vervelend als ik mijn lip liner steeds moet bijwerken. Daar heb ik het gewoon te druk voor. De Kiko Everlasting precision lip liner in Beige rose is ook heel makkelijk aan te brengen. Zoals beloofd is de structuur creamy en hoef je weinig druk te zetten om wat kleur tevoorschijn te toveren. Ik heb slechts een laagje van deze lip liner nodig om deze volledig dekkend op mijn lippen te krijgen.

Kiko Everlasting colour precision lip liner review

Ik ben met deze lip liner ook lekker gaan sporten. Ik heb goed gezweet, water gedronken, mijn neus gesnoten en wel honderd keer mijn gezicht afgeveegd met de rug van mijn hand. Toch zat deze lip liner aan het eind van mijn workout nog steeds op zijn plek, I love it! De kleur is wat betreft ook erg mooi. Beige rose heeft zoals de naam beloofd een beige basis met een rozige ondertoon, maar niet te roze. Naar mijn mening een goede nude tint.

Everlasting colour precision lip liner beige rose

Het is een tint die ik zelf erg mooi vind voor het dagelijks leven. Ik zou deze Kiko Everlasting precision lip liner ook goed kunnen gebruiken onder een lipgloss. De lip liner droogt namelijk matte op, maar blijft wel soepel en creamy aanvoelen. Wil je toch wat meer volume creëren dan kun je er dus heel goed een lipgloss overheen aanbrengen. Op de wat goedkope verpakking na vind ik deze lip liner echt een toppertje.

Ik ga er zeker meer kopen en jij?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer beauty tips, see you there!

Kiko precision lip liner beige rose

Kiko Everlasting colour precision lip liner

Kiko Everlasting colour precision lip liner 401

Kiko Everlasting colour precision lip liner 401 swatches

Kiko Everlasting colour precision lip liner beige rose

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Loes

  Deze ziet er mooi uit! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Kiko geprobeerd..

  • Kaya-Quintana
   Loes

   Deze lip liner is dan echt een must try!

 • Karlien - Polished Cats

  ik heb ooit ook eentje van deze serie gekocht, zoo blij mee
  echt het beste product dat ik tot nu toe heb gebruikt
  dit is ook echt een onzettend mooi kleurtje trouwens (deze moet ik ook hebben)

  liefs
  Karlien

  • Kaya-Quintana
   Karlien – Polished Cats

   Ja, ik wil er ook meer kopen <3