Vlog 103: Body update en verdwaald in Amsterdam

Oeps, ik was weer eens lekker verdwaald in Amsterdam. Ik ging namelijk naar het beauty store persevent waar ik alle nieuwtjes van de mooiste beauty merken meekreeg. Helaas was het adres niet helemaal duidelijk, maar gelukkig heb ik het met behulp van Lizet van Beautydagboek.com toch gevonden. Samen hebben wij alle merken eens goed doorgenomen en mochten wij bij Paula’s choice een huidanalyse doen.

verdwaald in amsterdamPIN IT!

Even terug naar de video, want zoals je kunt zien is dit een normale vlog. Deze week verliep namelijk niet helemaal zoals gepland aangezien ik bezoek kreeg van de rode zee. En vrijdag lag ik aan het eind van de dag ziek op bed. Ik ben nog steeds niet helemaal beter, dus je begrijpt dat ik niets sportiefs kon doen. Helaas pindakaas voor de Summer Body Challenge, maar die pak ik volgende week gewoon weer op.

Voor nu kun je lekker deze vlog bekijken, enjoy!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer video’s, see you there!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.