Make-up artist: Dagelijkse roze make-up look

Het voordeel van een grote beautykast is dat je regelmatig ‘nieuwe’ producten tegenkomt. Zo vond ik ook een van mijn favoriete Urban Decay paletten terug, die ik al een tijdje niet meer had gebruikt. In dit palette zit een prachtige roze shimmer eyeshadow genaamd SWF en ik gebruikte deze vroeger bijna elke dag. Het is een prachtige zachte roze tint, die elke dagelijkse look naar een hoger niveau tilt. In dit artikel vind je dan ook een mooi roze dagelijkse make-up look.

dagelijkse roze makeup look

Daarnaast heb ik eindelijk weer eens een fijne vloeibare eyeliner van L’oreal gevonden, die ik graag eens wilde inzetten voor een mooie look. Het resultaat is de look op de foto’s in dit artikel. Een dergelijke look draag ik graag overdag als ik net iets meer aan mijzelf wil doen. De kleuren zijn niet al te heftig maar wel genoeg aanwezig om op te vallen. Vind je deze look mooi? Bekijk dan mijn nieuwe video om erachter te komen hoe jij dezelfde look kunt creëren.

Enjoy the video,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, see you there!

 

 

roze makeup look

Gebruikte producten voor het gezicht

Bourjois: Healthy mix foundation nummer 53
L’oreal: Infallible pro matte powder in Warm vanilla
Laura Mercier: Secret brightening powder
Bourjois: Matte illusion bronzing powder
Laura Mercier: Matte radiance baked powder
NYX: HD concealer

Ogen

Too Faced: Shadow insurence primer
Urban Decay: SWF, Stray dog, Skimp en Cover eyeshadow
L’oreal: Super liner perfect slim eyeliner in het zwart
L’oreal: False lash telescopic mascara waterproof
Maybelline: Lash sensational waterproof mascara
Too Faced: Sexpresso eyeshadow voor de wenkbrauwen

Lippen

Max Factor: Pink princess lip liner

kaya quintana

dagelijkse roze makeup look

roze makeup

roze makeup

bourjois bronzer

feline eyeliner

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.