Review: J beverly hills, Addbody volumizing shampoo en conditioner

Een shampoo review? Ik had zelf ook niet gedacht dat ik ooit nog een shampoo zou reviewen. Door eczeem zit ik al een paar jaar vast aan shampoo van Dermolin. Hier zit geen Sodium bensoate in, dit ingrediënt zorgt ervoor dat o.a. shampoos schuimen.  Helaas droogt dit mijn huid heel erg uit en krijg ik er vervolgens eczeem door. Sodium bensoate zit in heel veel producten, dus ik was compleet verbaasd dat dit niet in de J beverly hills shampoo zit. Maar werkt deze shampoo dan wel goed voor mij? Ja, gelukkig wel zoals je kunt lezen in het review!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet. 

Product: Addbody volumizing shampoo en conditioner

Merk: J beverly hills

Cijfer: 10

Belofte:  Volgens de John Beerens webshop is de J Beverly Hills Addbody Volumizing Shampoo speciaal ontwikkeld om dun haar steviger en dikker te maken. Het haar krijgt volume en glans zonder dat het verzwaard wordt. Volgens het J beverly hills informatieboek: Gevuld met rozenmarijn, wortelzaadjes en amandelextract, zorgt deze shampoo voor volume doormiddel van proteïnen en pro vitamine B5. Tevens word elke haar gehydrateerd en is zorgt voor lift. Ideaal voor haar dat wat meer volume kan gebruiken. Sulfaat en parabeen vrij.

Prijs: €24,95 voor 350ML shampoo en de conditioner is even duur. Er zijn ook grotere verpakkingen verkrijgbaar als je daar interesse in hebt.

PIN IT!

Voordelen: Voor mij is het grootste voordeel dat er geen Sodium besoate en parabenen in zitten. Vooral voor deze twee ingrediënten ben ik gigantisch allergisch. Heel erg fijn dat ze dus niet in deze shampoo en conditioner zitten. De verpakking is simpel met een duidelijke beschrijving over het product. Dat is prettig want ik vind het gigantisch vervelend als ik niet goed kan lezen wat er in zit of hoe ik een product moet gebruiken.

De structuur van deze shampoo vind ik ook erg fijn. Hij is minder vloeibaar dan een normale shampoo en lijkt bijna crème-achtig. Omdat er geen Sodium bensoate in deze shampoo zit, schuimt hij bijna niet. Voor mij is dat een voordeel, schuim is voor mij niet belangrijk. De shampoo is gemakkelijk door mijn haar te verdelen en ruikt heerlijk. Een beetje zoetig en je kunt duidelijk de plantaardige ingrediënten eruit halen. Ik was eerst een beetje bang dat het bosachtig zou ruiken maar dat is gelukkig niet zo.

Ik merk een duidelijk verschil tussen Dermolin shampoo en J beverly hills shampoo. Door de Dermolin shampoo werd mijn haar wat droger en slapper. Het hangt dan wat sluiker naar beneden en is een beetje springerig. Deze volume shampoo van J beverly hills heeft dat effect niet. Mijn haar staat duidelijk wat boller en volumineuzer. Het pluist en springt niet in combinatie met de conditioner. Het is ook een stuk minder droog en is ook nat makkelijker door te kammen.

De bijbehorende conditioner laat als het ware een zacht laagje achter op mijn haren. Het ziet er een stuk gezonder uit en het glanst meer. De conditioner moet ik ook echt even twee a drie minuten laten intrekken zodat hij goed inwerkt. Ik was een beetje bang dat de conditioner mijn haar zou verzwaren maar dat doet hij niet. Dit setje shampoo en conditioner is echt een prachtige combi.

Nadelen: Van de shampoo zelf heb ik iets meer nodig dan normaal gesproken. Hij is namelijk iets minder vloeibaar dan normale shampoos. Daarnaast heb ik ook wat langer haar dan de gemiddelde dame. Ik ga dus wat sneller door deze shampoo heen dan normaal gesproken.

De prijs ligt nog hoger dan die van mijn Dermolin shampoo. Daarvoor betaal ik rond de €10,- en krijg ik 400ML shampoo. Het is dus even slikken bij de kassa als ik deze J beverly hills shampoo zou aanschaffen.

Conclusie: De prijs ligt een stuk hoger dan een normale drogisterij shampoo. In dit geval heb ik het er graag voor over. De Dermolin shampoo maakte voor mij al een groot verschil. Geen eczeem meer in mijn hals, nek en op mijn hoofd. Toch is deze shampoo soms net iets te uitdrogend voor mijn haar en huid. In vergelijking met de J beverly hills shampoo scoort de Dermolin shampoo daarop echt een stuk lager.

Omdat ik tot nu toe al een paar jaar maar één shampoo heb gebruikt, ben ik dolblij met die van J beverly hills. Ik dacht dat ik mijn hele leven vast zou zitten aan Dermolin en dat is nu niet echt de beste shampoo ooit. Daarnaast ben ik blij met het volume effect en dat mijn haar minder droog is na het wassen. Het ziet er een stuk gezonder uit en ik ruik lekker, hihi! Dan maar iets harder werken want deze shampoo ga ik zeker aanschaffen als dit setje op is.

Wil jij nog iets weten over deze shampoo? Vraag maar raak!

Kaya-Quintana

P.S. Hier lees je meer over J beverly hills

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Linde

  niet aanvallend ofzoiets. maar jij heb toch zo’n filmpje (die best oud is) dat je zo tegen dierproeven bent? maar je gebruikt wel heel veel producten van merken die op dieren testen! jammerrr

  • KayaQuintana
   Linde

   Klopt, ik ben tegen dierproeven. Alle merken die ik gebruik zijn dierproefvrij, check ik altijd via PETA 😉

   • Linde
    KayaQuintana

    maar loreal paris niet en die gebruik je ook! 

    • KayaQuintana
     Linde

     Niet elk dierpriefvrij bedrijf staat op de PETA lijst 😉 Dus als een bedrijf er niet op staat, wil het niet meteen zeggen dat ze op dieren testen. L’oreal investeert zelfs in dierproefvrije methodes. Heb ik ook al eens over geschreven 😉

     • Linde
      KayaQuintana

      ja oke misschien investeren ze wel maar ze testen alsnog wel op dieren. en niet elk merk dat zegt dat ze het niet doen doen het ook echt niet he. daarvoor is de lijst die op proefdiervrij.nl staat. die merken hebben mensen ontvangen die het allemaal gecheckt hebben. en dat ze niet testen voor hun eindproducten betekent niet dat ze hun ingrediënten niet testen of laten testen op dieren. ik heb nu al 3 merken gemaild en alle drie zeggen ze te investeren in nieuwe proeven. wat heel goed is. maar dat neemt niet weg dat er in de mail staat dat ze voor onze ‘veiligheid’ wel MOETEN testen van de wet. wat natuurlijk onzin is. 

     • KayaQuintana
      Linde

      TJa, ik weet niet welke merken je hebt gemaild. In ieder geval fijn dat ze eerlijk zijn. De lijst op proefdiervrij is niet up to date, helaas. Daarnaast hoef je ook niet te gebruiken wat ik gebruik als jij je daar niet prettig bij voelt. Ik vertrouw op de informatie die ik ontvang over dierproefvrije bedrijven. Als daar ooit iets veranderd dan stop ik met het aanschaffen er van 😉

      In ieder geval een fijne dag!

     • Linde
      KayaQuintana

      ik heb essence,catrice en herbal essence gemaild. nee daar heb je wel gelijk in. ik vertrouw op de peta lijst en jij op je eigen bronnen. nee dat zal ik ook zeker niet doen en voel je verder niet aangevallen hoor ik probeer mensen een beetje bewust te maken over wat merken je proberen wijs te maken. het is ook meer wat je zelf wilt geloven en dat sommige mensen een merk zo fijn vinden dat ze er niet aanwillen dat het wel degelijk gebeurt. maargoed nogmaals ik val je niet aan en sorry als ik je dat gevoel geef. ik vindt het ondanks wel tof van je dat je tegen bont bent! 

      jij ook een fijne dag (;

 • Ketelaarms

  Ook ik had reviews gelezen die heel erg lovend waren. En omdat ik een Keratine behandeling voor mij haar heb laten doen, kwam dit uit de bus als de beste shampoo. Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding (met de bodyfier) en direct werd ik gecomplimenteerd dat mijn haar zo mooi was (ik ben 66 jaar). Mijn vriendin uit Hengelo wilde direct weten wat mijn geheim was en ook zij heeft het nu besteld en ik razend enthousiast!! Wij zijn dus wandelende reclames!!
  Voor J Beverly Hills en http://www.johnbeerens.nl