Review: Olaz total effects 7 in one parfumvrije dagcrème

Het is nog best wel lastig om huidverzorging te vinden waar geen parfum in zit. Tot mijn verbazing vond ik een dagcrème zonder parfum in het schap van Olaz. Hartstikke fijn natuurlijk want ook dames met een gevoelige huid willen graag hun huid goed verzorgen. De Olaz Total effects 7 in one parfumvrije dagcrème heeft mij in ieder geval goed geholpen om dat te doen. Ik vertel je natuurlijk graag hoe, so let’s go!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

olaz total effects 7 in one parfumvrije dagcreme

Product: Total effects 7 in one parfumvrije dagcrème

Merk: Olaz of Oil of olaz

Cijfer: 8

Belofte: Total Effects Dagcrème parfumvrij geeft 7-in-1 voordelen voor een zichtbaar jonger uitziende huid. Helpt de 7 tekenen van het ouder worden te bestrijden:
Minimalisering van fijne lijntjes en rimpels: vermindert zichtbaar de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Verzorgende hydratatie: voor een frisse, gezonde uitstraling.

Egalisatie van de huidteint: vermindert zichtbaar de verschijning van ouderdoms- en pigmentvlekken. Zachte exfoliëring: verzacht en egaliseert de huidstructuur. Porie minimalisatie: reduceert de zichtbaarheid van poriën. Met antioxidanten: helpt de schade door vrije radicalen aan de oppervlaktecellen van de huid te voorkomen.
Subtiele versteviging: hydrateert voor voelbare versteviging van de huid.

Prijs: €19,99 50ml

olaz total effects parfumvrije dagcreme

Voordelen: De verpakking is super handig. De flacon is volledig van plastic waardoor je er zonder ongelukjes mee kunt reizen. Er zit een handig pompje op waarmee je gemakkelijk kunt doseren. Op de verpakking staat duidelijk waarvoor de creme is en hoe je deze het beste kunt gebruiken volgens Olaz. Dan de crème zelf, die doet me denken aan de ouderwetste witte crème van Zwitsal. Echter krijg ik geen jeuk en brandende gevoel van de creme van Olaz zoals ik wel van Zwitsal krijg. De crème van Olaz is wit, voelt fris aan op de huid en is gemakkelijk over de huid te verdelen.

parfumvrije dagcreme

De crème voelt lekker fris aan op mijn huid en trekt ook snel in. Ik kan ook echt merken dat er geen parfum in deze crème zit. Ik heb namelijk nooit last van jeuk, een branderig gevoel of een allergische reactie als ik deze crème gebruik. Omdat de crème lekker snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat kan ik gemakkelijk en snel mijn make-up er over heen aanbrengen. Tevens kan ik deze crème ook rondom mijn ogen gebruiken omdat er geen parfum in zit. Soms ben ik namelijk een beetje te lui om mijn oogcrème op te zoeken.

olaz total effects 7 in one parfumvrij

Nadelen: Het enige aan de crème wat ik als nadeel kan benoemen is de creme soms niet hydraterend genoeg is voor mijn huidtype. Ik heb vaak een zeer droge huid en moet dan de crème twee keer aanbrengen om een trekkerig gevoel te voorkomen. Daarnaast vind ik twintig euro voor een drogisterij dagcrème toch best aan de hoge kant. Gelukkig zijn er genoeg acties waarmee je de crème met korting kunt kopen. De volle prijs zou ik er alleen nooit voor betalen omdat ik dan net zo goed een tientje bij kan leggen voor een high end dagcrème.

parfumvrije dagcreme ingredienten

Conclusie: Dit is één van de weinige drogisterij dagcrèmes die ik durf te gebruiken. Het voordeel van de parfumvrije crème is dat ik geen allergische reacties kan krijgen. Daarnaast is de formule echt heel prettig zeker in vergelijking met de crèmes zonder parfum die je bijvoorbeeld krijgt van de huisarts. Die zijn vaak heel vettig en niet heel erg mooi qua verpakking. En als je moeite hebt met goede huidverzorging vinden dan is een creme als de Total effects 7 in one parfumvrije dagcrème wellicht net zo handig voor jou als voor mij.

Kaya-Quintana

P.S. Welke parfumvrije producten gebruik jij?

olaz total effects 7 in one

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • femketje

  ik hoor hier steeds vaker goede dingen over 😀

 • faat

  Ziet er goed uit. Ik gebruik de dagcreme van Neutral, maar wanneer deze op is ga ik over op iets anders

 • pamela

  ik hoor steeds vaker goeie dingen over dit merk!! het lijkt me een super fijn product.

 • Michelle Kaiser

  Zou deze ook geschikt zijn voor de gemengde huid met een snel glimmende, vettige t-zone?

  • Kaya-Quintana
   Michelle Kaiser

   Jazeker want deze créme is alles behalve vettig

 • Kristel

  Oh, ik heb die laatst ook gekocht! Vond hem enorm fijn aanvoelen en uitsmeren, maar ik kreeg er helaas een allergische reactie op. Heb een week met verschrikkelijk veel bultjes op mijn gezicht gelopen… 🙁