Review: Philips VisaPure reinigingsborstel

Al een paar jaar twijfelde ik over het aanschaffen van een reinigingsborstel voor het gezicht. Ik keek filmpjes over de Clarisonic en veel vergelijkingsreviews. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Philips VisaPure en daar ben ik heel erg blij mee. Ik zocht namelijk een gezichtsreinigingsborstel die mij kon helpen met reinigen als ik last heb van eczeem, droge huid, schilfers en mee-eters. En ja, de Philips VisaPure doet dat fantastisch!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

philips visapure

Product: VisaPure SC5275/10 in het roze

Merk: Philips

Cijfer: 9

Belofte: De Philips VisaPure SC5275/10 is een gezichtsreinigingsborstel die met twee snelheidsstanden, twee borstels en een tweevoudige beweging zorgt voor een diepe, zachte reiniging van je huid. Philips VisaPure is de technologie die jouw dagelijkse huidreiniging een nieuwe dimensie geeft, zonder extra inspanning.

De borstel roteert en vibreert. De verticale kloppende beweging maakt onzuiverheden zoals stof, dode huidcellen en make-upresten zachtjes los. De roterende beweging veegt de onzuiverheden weg en reinigt de huid diep. De gecoördineerde bewegingen van de borstelharen zorgen voor een grondige en aangename reiniging, aldus Bol.com

Prijs: €124,95 inclusief twee borsteltjes via Bol.com

visapure review

Voordelen: Het roze kleurtje van de VisaPure is leuk en de vorm vind ik erg prettig. De vorm van de VisaPure doet mij namelijk denken aan een make-up penseel. Beide houd je op dezelfde manier vast en voor mij werkt dat erg prettig. De borsteltjes zijn klein, rond en gemakkelijk op het apparaat te klikken. Uiteraard kun je de borsteltjes er ook zo weer afhalen en gemakkelijk wassen en drogen.

De VisaPure is waterdicht, heeft een huidzonetimer en ik heb gekozen voor het model met twee snelheden. Op dit moment heb ik de VisaPure nu vier maanden in huis. Ik gebruik de borstel soms om de dag en soms maar een keer per week. En tot nu toe heb ik nog nooit de batterij weer hoeven opladen, heerlijk! Het standaard waar je de borstel in kan zetten weinig ruimte in, want je zet de borstel rechtop.

philips visapure

De twee snelheden vind ik ook erg fijn, al gebruik ik meestal de eerste stand. Die is wat mij betreft krachtig genoeg en mijn huid raakt er niet geïrriteerd van. Ik gebruik vaak het borsteltje voor de normale huid of het scrub borsteltje. Ik heb de VisaPure namelijk gekocht omdat ik door eczeem bijna altijd last heb van een droge huid. Hierdoor kan ik mijn gezicht moeilijk reinigen met een simpele wasgel, want daar wordt het erger door.

De borsteltjes voelen lekker zacht aan en reinigen mijn huid en poriën heel goed. Ik kan mijn huid beter reinigen met de reinigingsborstel dan met de hand. Door de VisaPure kan ik gebruik maken van zachtere wasgels waar ik niet allergisch voor ben. Door de borsteltjes reinig ik mijn huid dan net zo goed, als met een sterkere wasgel. Daarnaast pak ik direct mee-eters, schilfertjes en mijn droge huid aan.

visapure review

Het is ook inderdaad zo dat je meer vuil van je gezicht verwijdert met de borstel, dan met de hand. Als ik mijn gezicht heb gereinigd met de borstel vind ik nooit make-up vlekken op mijn witte handdoeken. Als ik mijn gezicht handmatig was, dan moet ik het vaak twee keer doen om echt alles eraf te krijgen. Daarnaast moet ik dan ook nog extra scrubben om mijn poriën te reinigen, extra werk dus!

Nadelen: Het enige wat ik vervelend vind is de huidzonetimer die niet uit kunt zetten. Soms wil ik namelijk wat langer een bepaald deel van mijn gezicht doen en dan zet de VisaPure zichzelf ineens uit. Uiteraard kan ik hem gewoon weer aanzetten, maar ik vind het toch vervelend.

philips gezichtsreinigingsborstel

Conclusie: De VisaPure is precies wat ik nodig als het gaat om reinigen van mijn huid. De borsteltjes zijn klein genoeg om alle hoekjes en gaatjes van mijn gezicht aan te pakken. De borsteltjes reinigen niet alleen mijn poriën maar scrubben ook heel zachtjes mijn huid. Hierdoor kan ik heel snel dode huidcellen, schilfers en bacteriën van mijn huid verwijderen, die mijn eczeem verergeren.

Als je net als ik eczeem hebt, dan weet je hoe vervelend die schilfertjes kunnen zijn. Uiteraard kun je de borstel niet op open wondjes gebruiken, maar zodra je huid weer genezen is kun je de borstel weer gebruiken. Zelf merk ik dat mijn huid hierdoor echt opknapt en de doorbloeding weer een beetje gestimuleerd wordt. En dat is handig voor iedereen ongeacht je huidtype.

Ik ben fan, maar wat vind jij nu van de VisaPure?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram voor nog meer beauty updates, see you there!

philips visapure review

visapure review

visapure borsteltjes

borsteltjes philips visapure

visapure borsteltje voor de gevoelige huid

Borsteltje voor de gevoelige huid

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • roos

    leuk artikel ! Ik wil er ook een aanschaffen. heb ook last van eczeem al sinds ik ben geboren en geen last meer hebben van schilfers klinkt als muziek in de oren. ik vind hrt prijs vam deze reiniger alleen iets te duur. als studentje is dat toch wel een grote uitgaven. heb je er toevallig een getest die wat goedkoper is en je ook over te spreken was ?
    liefs