Summer Body Challenge 8: Naar 66,9 KG en Keto boodschappen

Jeetje, wat een week! Ik heb namelijk zeven dagen gewerkt en ik ben er nu echt helemaal klaar mee. Onverwachts kwam er meer werk mijn kant op waardoor deze Summer Body Challenge later online staat. Beter te laat dan nooit zullen wij maar zeggen. Deze aflevering is overigens wel een leuke want mijn gewicht blijft zakken. Ik eet nog steeds Keto style en ik ben daar heel tevreden mee.

summer body challengePIN IT!

In deze nieuwe Summer Body Challenge aflevering laat ik je zien waar mijn boodschappen uit bestaan. Door het Keto style eten koop ik heel gericht in en dat vind ik heel erg fijn. Ik heb namelijk weinig eten over en hoef bijna niets weg te gooien. Daarnaast is alles lekker gezond en kan ik ook weleens genieten van wat lekkers. Als je nog op zoek bent naar motivatie en inspiratie voor een gezondere lifestyle, dan is deze aflevering zeker iets voor jou!

Enjoy,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer video’s!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.