Vlog 85: In de Viva400, werk en workouts

Aaah, daar ben ik weer met een nieuwe vlog. Deze week zat vol met werk, werk en nog meer werk. Daarnaast ben ik wederom drie keer per week naar de sportschool gegaan. Ik heb weer wat nieuwe workouts getest en natuurlijk heb ik ze voor je gefilmd. Daarnaast heb ik mijn haren weer gebleekt en ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt. Zal ik het zo houden of juist weer terug naar donkerbruin gaan?

Bekijk de vlog en let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Youtube voor meer video’s, thanks doll!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana