NYX HD concealer review

Dat NYX cosmetics goede producten voor een betaalbare prijs heeft wist ik al lang. Maar dat de NYX HD concealer zo goed was, wist ik dan weer niet. Sinds ik deze concealer heb draag ik deze non stop. Ik ben helemaal verbaasd van het resultaat, de dekking en de kleurselectie. Ik wil je dan ook graag vertellen waarom en met name omdat deze concealer maar €7,- kost, lekker budget proof. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

nyx hd concealer

Product: HD concealer in de kleur CW01 Porcelain

Merk: NYX cosmetics

Cijfer: 9

Belofte: Deze lichtgewicht concealer verdoezelt imperfecties, verkleuringen en donkere kringen onder de ogen zonder cakey effect. Deze concealer is niet voor niks een bestseller. De geconcentreerde formule verzorgt een medium tot high coverage finish en is gemakkelijk aan te brengen en vrij van talk en parabenen, aldus NYX cosmetics.

Prijs: €7,31 daarvoor krijg je 3 gram via Douglas, verkrijgbaar in 11 tinten

nyx hd concealer review

Voordelen: Laten we starten met de prijs, die is namelijk helemaal fantastisch als je het aan mij vraagt. Dan verder met de tinten waarvan je in deze concealer collectie er wel 11 vind. Er zit ook een groene, gele en een lila concealer bij voor het geval je nog old school wilt camoufleren. Daarnaast is er ook voor de donkere, de getinte en de heel lichte huid een concealer bij. De tinten zijn wat mij betreft ook echt spot on, super goed!

De verpakking van de concealer is wat mij betreft erg prettig. Er zit een doe foot applicator op waardoor je gemakkelijk de concealer kunt aanbrengen waar je maar wilt. Daarnaast is de flacon lekker klein en dus fijn om mee te reizen. De concealer zelf is waar je natuurlijk het meeste over wilt weten. Ik kan je nu al vertellen dat dit een van de beste concealers is die ik ooit heb gehad.

nyx hd concealer via douglas

De structuur is romig en wat dikker dan je wellicht gewend bent. De concealer is langhoudend dus je moet deze meteen uitwerken nadat je hem op je gezicht hebt aangebracht. Als deze concealer zit, dan zit deze ook echt heel erg goed. Je hebt dan ook echt maar een klein beetje nodig om donkere kringen te verbergen. Ook moedervlekjes en eventuele verkleuringen krijg je met deze concealer heel goed weg.

Alhoewel de concealer langhoudend is trekt deze niet strak op je huid en blijft de concealer de hele dag soepel aanvoelen op je huid. Mijn huid droogt er niet van uit en de dekking blijft de hele dag mooi egaal zitten. De dekking is zeer hoog en prachtig want met maar één laagje ben ik van mijn donkere kringen af. Echter gebruik ik soms een beetje extra op mijn jukbeenderen als highlight. Tevens blijft deze concealer ook goed zitten als de temperatuur van je huid stijgt.

nyx concealer wand review

Nadelen: Het enige nadeel dat ik kan ontdekken is dat je deze concealer echt moet fixeren met een poeder. Doe je dat niet dan kan het zijn dat de concealer in de fijne lijntjes onder je ogen verdwijnt. De structuur is namelijk heel romig en de concealer gaat dan als het ware zijn eigen weg. Tevens heb ik ook opgemerkt dat deze concealer niet mooi overkomt op een droge huid. Door de hoge pigmentatie voor de hoge dekking, vallen de droge stukjes huid nog meer op dan voorheen.

Conclusie: Voor €7,- zou ik deze concealer niet laten liggen. Er is voor elke huidskleur een goede tint te vinden en de dekking is echt fantastisch! Ik heb nog geen enkele high end concealer gevonden met zo’n hoge dekking, die zo prettig aanvoelt op mijn huid als deze budget versie van NYX. Ik zal deze concealer zeker weten opnieuw aanschaffen als mijn huidige flacon op is. Als je deze concealer ook wilt hebben, ga dan zeker even langs de Douglas.

nyx concealer review

Er zijn namelijk een heleboel tinten met diverse ondertonen dus even proberen voordat je er eentje koopt is wel handig. Je kunt ook op de NYX cosmetics site kijken voor de beschrijving en de ondertonen van de tinten. Er zijn er namelijk 11 om uit te kiezen dus even goed lezen voordat je er eentje aanschaft. Ik ben overtuigd en ik vind het stiekem ook heel tof dat er nu zo’n goede budget concealer met hoge dekking te koop is in Nederland.

Wat is jouw eerste indruk van deze concealer?

Kaya-Quintana

P.S. Handig review? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

nyx hd concealer kopen in nederland

NYX hd concealer swatches

nyx hd concealer swatches

Chanel perfection lumiere in #20 beige als basis

NYX HD concealer in Porcelain CW01

NYX HD concealer in Porcelain CW01

nyx cosmetics hd concealer

Snel uitwerken!

NYX concealer wand swatches

En het resultaat, I love it!

nyx hd concealer swatches

NYX hd concealer review en swatches

Links zonder NYX HD concealer en rechts met concealer

nyx hd concealer close up swatch

En als laatste een close up!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Amanda

  Ik heb deze concealer ook en kan het alleen maar met je eens zijn. Het is een fantastische concealer!

 • Miranda

  Wauw wat een geweldig resultaat! Mijn favoriet is van collection helaas niet in NL verkrijgbaar en collection is niet dierproefvrij. Dus ik ben nog op zoek naar een andere deze lijkt me perfect.

 • femketje

  deze is mijn go to concealer ;D zo fijn!

 • Myrna

  Deze concealer heb ik ook en het is inderdaad geweldig spul! Samen met de Pro Longwear van MAC is het mijn favoriete concealer.

 • Rebecca

  Ooooh, dat wordt morgen rennen naar de Douglas! Deze moét ik uitproberen!

  • Kaya-Quintana
   Rebecca

   Zeker doen, echt goed spul!