The green dress

Een beetje glamour kan nooit kwaad en dus trok ik mijn nieuwe jurk van Bershka uit de kast. Deze jurk staat mooier zonder panty omdat je dan de split beter ziet maar helaas is het daar nu een beetje te koud voor. Ik dacht nog aan een huidkleurige panty maar helaas kan ik nooit ergens een mooie in de juiste tint vinden. Dan maar roeien met de riemen die ik heb en gewoon gaan!

outfit of the day kaya-quintana

Deze groene jurk vind ik sowieso leuk en ik wacht al een tijdje op het juiste moment om deze te dragen. Maar waarom wachten als het nu al kan? Met de bruine cape van H&M maak ik deze jurk in een handomdraai winterproof. Daarnaast vind ik het contrast van een strakke jurk met een oversized top heel erg leuk. Met name als ik de cape open draag zodat je de groene jurk als achtergrond kunt zien.

oversized vest van H&M

Tevens is deze jurk wat stoerder door de groene kleur en de split. Ik wil er zeker nog meer combinaties mee uitproberen maar ik weet nog niet welke. Ik vind het idee van een jurk in de winter namelijk erg leuk, zeker omdat je deze dan kunt mixen met grove en stoerdere items. Zo zag ik online al mooie jurken met dikke sjaals en lange jassen langskomen. Zoveel keus, wat zal ik eens proberen?

Hoe zou jij een lange jurk in de winter dragen?

Kaya-Quintana

P.S. Meer ootd’s? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

winters outfit

Items:

H&M: OversizedΒ cape
Bershka: Lange groene jurk
Zara: Enkellaarsjes met rits
Fendi: Fendi ID pendant
V&D: 40 denier panty in het zwart
Fujifilm: Instax mini 8 camera


groene bershka jurk

bershka jurk met split

donkergroene jurk met split

lange jurk met enkellaarsjes

outfit met lange jurk

outfit voor de winter met jurk

groot oversized vest

nederlandse fashion blogger

fashion blogger kaya-quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.