Hydraterende huidverzorging voor de winter

Oh, no! Het vriest weer en dat betekent dat wij onze huid goed moeten hydrateren. In dit artikel vind je daarom de beste hydraterende huidverzorging. Deze producten gebruik ik al jarenlang en ze stellen mij nooit teleur. Alle producten zijn geschikt voor de gevoelige en natuurlijk droge huid. Tevens zijn ze allemaal makkelijk in gebruik en kun je ze in bijna elke parfumerie vinden. Are you ready?

Clinique Moisture surge

De Clinique Moisture surge crème is echt heerlijk gedurende het hele jaar. Deze crème heeft een gelstructuur die lekker snel intrekt. Omdat de Clinique Moisture surge lekker snel intrekt scheelt het veel tijd in de ochtend. Je kunt namelijk snel doorgaan met het opmaken van je gezicht. Daarnaast heb je maar weinig van de crème nodig om je hele gezicht en hals te verzorgen. Als laatste is deze Clinique crème natuurlijk geschikt voor de zeer gevoelige huid. Ik gebruikte deze crème ook toen ik heel erg last van eczeem had.

hydraterende huidverzorging

Clinique Dramatically different moisturizing lotion

Yes, nog een product van Clinique want ook deze lotion is fantastisch. Op dagen dat het echt heel erg koud is en vriest is deze lotion een lifesaver. Deze lotion is namelijk heel erg rijk en als ik deze gebruik ben ik de hele dag voorzien van een soepele huid. Als je huid al heel droog is en andere crèmes onprettig aanvoelen, kan deze lotion echt je redding zijn. De Clinique Dramatically different moisturizing lotion trekt namelijk iets langzamer in waardoor een trekkerig gevoel geen kans krijgt.

clinique dramatically different moisturizer

Lancôme Genifique serum

Het Lancôme Genifique serum bevat hyaluronzuur, een stofje wat sowieso in je huid aanwezig is. Hyaluronzuur is heel goed in water vasthouden en dat is dus perfect voor een droge huid in de winter. Ik gebruik dit serum eigenlijk het gehele jaar door onder mijn favoriete crèmes. Omdat het een serum is moet je er altijd een crème overheen aanbrengen. Het Lancôme Genifique serum pakt namelijk het vocht uit de crème vast en houdt deze lang vast. Ik merk binnen tien minuten dat er minder droogtelijntjes zijn na het gebruik van dit serum en een crème, love it!

lancome genifique serum

Melvita Nectar de roses day cream

Deze day cream gebruik ik nu zo’n twee maanden en ik ben echt fan! Melvita maakt namelijk gebruik van biologische en organische ingrediënten. Deze day cream zit in een tube met een pompje waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Even tussendoor hydrateren is zo geen probleem. De Melvita Nectar de roses day cream trekt snel in en houdt mijn huid echt de hele dag soepel. Daarnaast ruikt deze day cream een beetje naar rozen, heerlijk!

melvita creme de rosesPIN IT!

Olaz total effects 7 in one parfumvrij

Als laatste heb ik een mooie budget optie voor jou gevonden. De Olaz total effects 7 in one parfumvrij is namelijk zeer betaalbaar en je kunt er lekker lang mee doen. Deze crème heb ik echt heel erg lang met veel plezier gebruikt omdat deze lekker rijk is. Mijn huid blijft lekker soepel aanvoelen en van een trekkerig gevoel heb ik geen last. De Olaz total effects 7 in one crème trekt redelijk snel aan, is parfumvrij en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid.

Olaz total effects 7 in one parfumvrij

Hydraterende huidverzorging is heel erg belangrijk in de winter. Maak dus zeker gebruik van een van deze mooie producten en voorkom een uitgedroogde huid door de winterkou.

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty artikelen, see you there!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.