Casual Christmas dress

Wat trek je aan als je thuis kerst viert? In je oude chill pants aankomen is niet al te gezellig maar in een volledig gala outfit is ook niks. Ik besloot om een zwarte jurk aan te trekken, die werkelijk overal bij past. Maar dit is een behoorlijk lange jurk en ik zat echt te twijfelen wat ik er nu onder moest dragen. Een panty vind ik niet lekker zitten maar staat wel mooier met pumps.

outfit met grijs vest

Uiteindelijk heb ik een panty legging aangetrokken maar ik vind het uiteindelijk toch niet zo mooi. Het liefst draag ik dit soort jurken met blote benen zodat je nog iets van contrast ziet. Het vest vind ik dan wel weer helemaal geweldig. Die is namelijk lekker zacht, lang en niet al te dik. Door de dunne stof is het vest prima te dragen over een jurk en ziet het er niet te winters uit.

Wat vind jij van deze outfit? Ik ben er nog niet helemaal uit, help!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

casual kerst outfit

Items:

Primark: Lang grijs vest
Vero Moda: Lange midi jurk
Zara: Pumps met metalen hakken
V&D: Panty legging
H&M: Ketting met aztec print


outfit met lang grijs vest

casual outfit met lang vest

outfit midi dress

outfit little black dress

little black dress

lang grijs primark vest

outfit met lang grijs vest

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.