The evil queen regina make-up

Ik ben verslaafd aan Once upon a time. Deze serie gevuld met sprookjesfiguren en spannende verhaallijnen vind ik echt fantastisch. Je hebt deze serie vast weleens gezien en zo niet, dan moet je deze snel op Netflix gaan bekijken. Mijn favoriete karakters zijn captain Hook en the evil queen Regina. Aangezien Halloween en andere feestdagen eraan komen, leek het mij leuk om haar look te recreëren. Zie hier, the evil queen Regina make-up look!

evil queen regina make-up

The evil queen Regina kun je in de serie regelmatig spotten met fantastische smokey eyes. Ze draagt er meestal een roze/rode lipstick bij en sterke contouren. Lana Parrilla is de actrice die deze evil queen speelt en ik vind haar prachtig. Ik zou niet klagen als ik haar looks had, haha! Ik kan in ieder geval haar mooie make-up looks recreëren en in de onderstaande video laat ik je zien hoe ik dat doe.

evil queen regina make-up

Deze look kun je gebruiken voor de feestdagen of voor Halloween. The evil queen Regina make-up look in de onderstaande video is uitgevoerd in gunmetal grey. Dat is weer eens wat anders dan zwart en ik heb er ook glittertjes aan toegevoegd. Als je van een beetje sparkle houdt dan is deze look een toppertje. Uiteraard kun je er ook nog nepwimpers aan toevoegen of een andere lipkleur kiezen. De guntmetal grey eyeshadow past in ieder geval bij elke oog en huidkleur, lekker aan de slag dus!

Laat je mij even weten wat je van deze look vindt?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Youtube voor meer beauty video’s, thanks babe!

 Gebruikte producten

MakeUp Revolution Flawless matte palette
MakeUp Revolution blush palette in Sugar rush
Smashbox Full exposure palette
Urban Decay 24/7 glide on pencil in Gunmetal en Zero
Urban Decay Naked skin concealer
L’oreal Telescopic mascara waterproof
L’oreal Lumi magique in Light
Maybelline Lash sensational waterproof
MUA luxe strobe and highlight kit
Too Faced perfect nude lip liner
Too Faced Shadow insurence primer
Too Faced Sexpresso eyeshadow
MAC Craving lipstick
MAC Nylon eyeshadow
Ben Nye Banana powder
Laura Mercier Secret brightening powder

gunmetal grey smokey eye

grey smokey eye

lana parrilla makeup

gunmetal grey smokey eye

grijze smokey eye

how to smokey eyes

evil queen regina makeup

mac craving lipstick

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • femketje

  i loooove it 😀 super mooi!

 • Anouk

  Iedere keer als ik jouw vlogs kijk dan denk ik bij het zien van jouw lippen aan de mond van Regina. Het is zo grappig dat je een look hebt nagemaakt!
  Lievelings serie ever trouwens!

  • Kaya-Quintana
   Anouk

   Hahahha, Regina rules! 😀